Drywall Glajenje Lopatico za Steno Orodja Slikarstvo Posnemanje Flexi Rezilo za 15,7" 40 cm Zaključna Lopatico Idealno Orodje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€11.92

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Drywall Glajenje Orodje Idealno za Steno orodja in Slikarstvo glajenje rezilo za 15,7"

Paket Vključuje: 1 kos x glajenje rezilo Rezilo debelina: 0,3 mm Prodct Opis: Mehko glajenje rezilo je idealno za enostavno uporabo premazov in voskom betona na velikih površinah.Plašč velikih površin.Podrobnosti O Izdelku: Mehko glajenje rezilo, ki je idealen za enostavno uporabo premazov in voskom betona na velikih površinah.Plašč velikih površin v rekordnem času!rezilo bi-flex tehnologijo, prilagodljiv in ultra abrazijsko odporen, Ergonomska in lahka teža jekla.Omogoča plašč tako majhnih in velikih površin.Za uporabo in obdelavo betona vosek, dekorativni premazi.Za glajenje planiranih premazi.Za dodelavo in raking trakovi in plasterboards.Velikost izdelka:Dolžina 40 cm , širina 15cm.

Za Pošiljko,

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO. 2)Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5)Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Garancija

Če imate kakršno koli vprašanje za izdelek, lahko poslani E-mail, da nas kontaktirate takoj, se bomo odpravili na vaše vprašanje v najkrajšem možnem času. .Ali če obstaja problem z vaše blago bomo prav z zamenjavo ali povračilo za vas.

Povratne informacije

Povratne informacije so za nas zelo pomembno.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Hvala!

Oznake: sr2ez, motor yanmar, mount tv steno, zložljivo lestev, stenske nalepke, dewalt orodje, pro drywall sander, umre ograjo, Avto orodje za popravilo, strešnik orodje.

Podatki

Certificiranje NOBEN
Ime izdelka Glajenje rezilo
Velikost 40x15cm
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Znanja
Material Steel + Plastike
Številka Modela A3010
Uporaba Konkretne Tla in Stene orodja za glajenje, rezilo
barve rdeča

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Drywall Glajenje Lopatico za Steno Orodja Slikarstvo Posnemanje Flexi Rezilo za 15,7

Drywall Glajenje Lopatico za Steno Orodja Slikarstvo Posnemanje Flexi Rezilo za 15,7" 40 cm Zaključna Lopatico Idealno Orodje

Podobni izdelki: