Montessori Matematika Materiali Zlati Biseri Count Predšolske Izobraževalne Učenje Igrače Za 3 let starosti Montessori Juguetes ME1764H

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.31

-30%

€6.17

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Informacije o izdelku

Material: Plastika

Velikost:8 cm Verigi 100 omogoča otroku, da si predstavljajte, koliko zlatih kroglic, ki so notri, in zagotavlja praksi štetje do 100 enot, in tens.Deset zlatih noge palice deset povezani skupaj, da tvorijo 100 verige.

Slika Izdelka

Plačilo

Na aplikacije, ki jo lahko uporabite naslednje načine plačila:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Bilance, QIWI, Boleto, bancontact , idealno, Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) in www.mm-hise.si Žep.

Na spletni strani (PC) lahko uporabite naslednje načine plačila:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Nakazilo, Webmoney, Yandex.Denar, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact , TEF, idealno, Giropay, Sofort Bančništvo, Carte Bancaire (Carte Modra), Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plačilo v Gotovini (Euroset, Syvaony, ruski Post), in www.mm-hise.si Žep

Dostava Politike

*Prosimo, poskrbite, da je naslov pravilen, ko oddate naročilo , brezplačna dostava je samo za prvi čas dostave je vsak naslov, napake ali spremembe, ko je paket na način dostave zahteva dodatno, ladijski promet pristojbina.

*Ruski poštnih pravilnik zahteva, da kupec izpolniti celotnega imena prejemnikov, za normalno pickup.

*Če vaš nakup zaščito čas izteka , se, prosimo, obrnite na nas in pomagali vam bomo, da se razširi.

*Zaradi različnih države, politike , je lahko za carinske dajatve, ki ramenski plača kupec ,ali se lahko obrnete na nas in potrdite paket vrednost.

Politika Vračanja

1. Imate 3 dni, da nas kontaktirate, da se vrnejo od datuma, ko je prejel.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 3 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina je na kupca, če ne bomo pošiljajo napačno izdelka

4. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.mm-hise.si !

Oznake: eva strani, vrtec igrača, montessori vrtec, kia šole matematika, modrost polje, štetje knjige za predšolsko, učenje matematike, montessori lesena geometrijska trdne snovi, montessori materiali matematika, matematika montessori.

Podatki

Material Plastični
Spol Unisex
Blagovna Znamka MEROCO
Značilnosti Izobraževalne
Starostni Razpon 2-4 Let
Številka Modela MS0129
igrače za otroke Darilo Za Rojstni Dan
Juguetes Brinquedos Lesene Igrače
Opozorilo Ne pogoltniti
Otroške Igrače Igrače Za Toddlers
Učni Pripomočki Montessori Pomoči
Lesene Montessori Materiali Otroci Igrače
Montessori Matematiko Igrače izobraževalne igrače
Predšolsko Učenje Igrače Zgodnje Učenje Materialov
montessori materiali montessori baby

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Montessori Matematika Materiali Zlati Biseri Count Predšolske Izobraževalne Učenje Igrače Za 3 let starosti Montessori Juguetes ME1764H

Montessori Matematika Materiali Zlati Biseri Count Predšolske Izobraževalne Učenje Igrače Za 3 let starosti Montessori Juguetes ME1764H

Podobni izdelki: