• V podjetju MM montažne hiše želimo uresničiti vaša visoka pričakovanja, zato smo vam s svojimi svetovalci in našimi poslovnimi partnerji v celotnem nakupnem procesu vašega novega doma vseskozi na voljo. Zavedamo se, da je nakup hiše navadno največja naložba v življenju vsakega posameznika ali družine, zato vam želimo pri tem vseskozi stati ob strani in pomagati, da se boste počutili varno, udobno in prijetno.

 

  • Skupaj z vami gremo skozi celotni nakupni proces hiše. Prvi korak je, da nas pokličete (031 363 667 in 031 313 289) ali nam pošljete elektronsko sporočilo (info@mm-hise.si), kjer izrazite vaše prve želje glede novega doma.

  • Povabili vas bomo na razgovor z našimi svetovalci in skupaj začeli graditi hišo. Pogovorili se bomo o celotnem postopku nakupa montažne hiše, od idejne zasnove,izbire tipa hiše, samega postopka projektiranja, zbiranja dokumentacije, pridobivanja raznih dovoljenj, izbire optimalne energetske konstrukcije, financiranja in vsega drugega, kar vas čaka na poti do vselitve. Ponujamo vam vse na enem mestu, s čimer boste prihranili dragoceni čas in denar.

  • Vse se torej začne z vašo skico ali idejno zasnovo hiše. Pri tem vam lahko svetuje tudi naš arhitekt, če že imate svojega, pa vam lahko hišo izdelamo tudi po vaših že izdelanih načrtih. Želje in načrte pa moramo uskladiti z lokacijsko informacijo, ki velja za vašo parcelo.

  • Ko se dogovorimo glede tlorisa hiše, sledi izbor konstrukcijskega sistema hiše, stavbnega pohištva, vgradnih materialov, barvne kombinacije fasade in faze dokončanja hiše, nakar vam lahko pripravimo ponudbo.

  • Pri pripravi dokumentacije vam ponujamo vso pomoč, saj se zavedamo, da lahko gre za zahtevne in dolgotrajne postopke v katerih se tisti, ki gre prvič skozi njih, težko znajde. Naš projektivni biro vam ponuja pripravo celotne potrebne dokumentacije, od idejne zasnove projekta, do projekta za pridobitev gradbenega dovoljenje (PGD) in projekta izvedbenih del (PZI). Vse to vam po konkurenčnih cenah omogočamo pridobiti na enem mestu, da se tako izognete  dodatnemu usklajevanju vse potrebnih načrtov in dokumentacije.

  • Po podpisu pogodbe sledi proizvodnja hiše v naši sodobni proizvodnji, ki ob izboru kvalitetnih naravnih materialov zagotavlja vrhunsko izvedbo hiše.Sočasno s tem je treba na parceli pripraviti temeljno ploščo. Za postavitev plošče lahko poskrbite sami ali pa vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

  • Po izdelavi hiše v proizvodnji in postavitvi temeljne plošče sledi montaža, ki je zaradi natančno izdelanih prefrabiciranih elementov, preprosta, natančna in hitra. Pri montaži največjo pozornost posvetimo vsem stikom sten, da so brezhibno zaključeni. To je zelo pomembno  zaradi same trdnosti in drugih lastnosti hiše, da se denimo izognemo nepotrebnim toplotnim izgubam. Montažna hiša je tako postavljena in pod streho v največ treh dneh.

  • Po postavitvi hiše sledijo notranja obrtniška dela za dokončanja hiše,zunanja slikopleskarska dela, na parceli pa urejanje zunanje okolice.

  • Naša pomembna konkurenčna prednost je, da lahko v običajnih okoliščinah od pridobitve gradbenega dovoljenja pa do vselitve v vaš novi dom, mine le dobre tri mesece!

×