• Gradnja bodočega doma predstavlja zelo pomemben korak v življenju vsakega posameznika ali družine. Da bi bil ta proces čim lažji in predvidljiv je potrebno gradnjo takega projekta zaupati podjetju, ki ima izkušnje in znanje v projektiranju in gradnji.

 

  • MM montažne hiše d.o.o. je na slovenskem trgu investitor in ponudnik lesenih montažnih hiš za končne kupce. Ponujamo montažne hiše proizvajalcev z dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje najsodobnejših nizko energijskih lesenih montažnih hiš.

 

  • Proizvodnja se izvaja v proizvodnem obratu s sodobnimi stroji in materiali, ki so certificirani v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi CE in kar nam omogoča proizvodnjo nizko energijskih stavb z visokim standardom kakovosti. Pri proizvodnji uporabljamo naravne in ekološke materiale, kar zagotavlja zdrav in za bivanje prijeten dom.

 

  • Glavne prednosti po kateri nas prepoznavajo naši kupci po Evropi so vrhunska izvedba nizko energijskih hiš, hitra dobava ter postavitev montažne hiše v najkrajšem možnem času. V običajnih okoliščinah lahko od pridobitve gradbenega dovoljenja do vselitve v vaš novi dom mine le dobre tri mesece!

  • Cene naših montažnih hiš so povsem konkurenčne najugodnejšim ponudnikom montažnih hiš na slovenskem trgu. Ob tem pa vam skupaj z našimi strokovnjaki nudimo tudi vso strokovno pomoč v celotnem nakupnem procesu vašega novega doma. Naše podpore boste deležni tako pri iskanju parcele, pripravi idejne zasnove hiše, projektiranju, pripravi celotne dokumentacije, financiranju, po končani gradnji pa vam zagotavljamo garancijo na izvedena dela.

 

  • Ponosni smo, da je kakovost naših montažni hiš prepoznana tudi v drugih razvitih evropskih državah, še posebej na zahtevnem  avstrijskem trgu.

 

  • Vse naše hiše so projekt zase in vsako hišo, od načrtovanja do predaje ključev, izdelujemo in gradimo, kot bi jo gradili zase. Vsaka hiša je svoj unikat, zato nismo omejeni zgolj na tipske hiše, temveč vam izdelamo hišo povsem po vaših željah. Vsi vgrajeni materiali so preverjeni in opremljeni s certifikatom kakovosti CE, kar s kvalitetno montažo potrjujemo s kar 30-letno garancijo na konstrukcijo hiše. Vaše domove gradimo skupaj z našimi uglednimi partnerji.

 

  • V podjetju MM montažne hiše se trudimo za vas ustvariti zdrav in topel dom po vaših željah!

×