Shenhua Letnik Samodejni Watch Moških Mehanske Zapestne Ure Mens Moda Okostje Retro Bronasto Watch Ura montre homme

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€18.68

-90%

€207.52

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

* BREZ BATERIJ je POTREBNO: To watch, je Samodejno self-navijanje mehansko gibanje, je pogon za gibanje uporabnika zapestje.Za prvi čas nositi krono mora biti obrnjen v smeri urinega kazalca okoli 15-20 polno obrne.Če gledam ne nosite za 8 ali več ur na dan, bo deloval počasneje kot običajno ali celo ustaviti na kratko. * OKOSTJE PAZI: featuring okostje izbiranje z razstavo primeru hrbtu, ki je self-navijanje z gibanja roko, ali se lahko navije s krono je, da ji energije. * PREGLEDNA PAZI: Gravirano, glejte skozi zapletena izrezanka izbiranje in razstava primeru-nazaj vam omogočajo, da gledajo na vaše zapestje kot mehanizem znotraj znamke minevanja časa. * LETNIK DESIGN:Bronasto ion-platirani kovinsko ohišje in votlih letnik bronasto izbiranje S arabske številke. * PRILOŽNOSTI: ura je primerna za vsako priložnost (priložnostne, podjetje, stranko, na prostem, v zaprtih prostorih)

----------

Podrobnosti Izdelki

----------

* Svetlobne Roke *

PLS OPOMBA

To je avtomatsko self-navijanje ročno uro Self-navijanje pomeni, da vetrovi sama.Ni baterijo v uro.Imate, da veter to, da se njegova moč začela, in navijanje je potrebna tudi, ko ura dobi nizko na powper zaradi ne uporablja za obdobje, ki je.Veter samodejni watch ga zavrtite krono dovolj za skok začetek vira napajanja, in potem omogoča self-mehanizem za navijanje za delo.Obstaja številko za sledenje za kupca za sledenje za vsak kupec, je sledenje številko za sledenje sutiation vsako parcelo.

NAVODILO ZA UPORABO

NASTAVITEV URE: 1 dvignite crwon ven, da položaj 2 2 Zavrtite krono in se prepričajte, roke so hoja v smeri urinega kazalca.Stop obrača, ko doseže trenutni čas.Stop obrača, ko doseže trenutni čas. 3 Potisnite krono nazaj na prvotno mesto.Likvidacijski: 1 Ujeti band bo vaše watch vodoravni smeri, 2 Veter je z mahati je od strani do strani, dokler na drugi strani se začne premikati. 3 Dal uro na zapestju,in nato uro bo veter sama Prosimo, upoštevajte,: morate nositi več kot 8 ur, da se zagotovi, da delo tudi spomladi daha sama premikanje vaš arems.Dnevno Servisiranje: 1. Ko ura je rabljena, je na mainspring bo rana samodejno z normalno zapestje gibanja. 2. Da začnete gledati, ko preneha v celoti, veter je z mahati je od strani do strani, dokler na drugi strani se začne premikati.Nato nastavite pravilen čas pred nosiš uro.Opomnik Mehanska ura : - Prosim, veter uro pred vsako uporabo - Prosimo, veter je mehanska ura za vijak krono v smeri urnega kazalca for15 20 skupaj revolucije .več kot 20 lahko naredite škodo za gledanje mehanik.

PLAČILO

DOSTAVA IN DOBAVNI

VRNE IN NADOMESTILA

Če ste nezadovoljni s katerega koli vidika naših storitev.pls stik z nami prvič,tako lahko poskusite odpraviti težavo.Upam, da imate radi naše izdelke in veselimo se, da vam lahko zagotovimo najboljšo nakupno izkušnjo spet na www.mm-hise.si!Če ste zadovoljiti z izdelkom,morda boste lahko: Dodaj za shranjevanje seznama; Delež izdelek z vašim prijateljem

Oznake: pazi samodejni mehanizem, shenhua okostje watch, moški skeleton watch, lobanja okostje ura, jw quartz, bronz watch, moški gledajo, dia watch band, shenhua watch, bron ročno uro.

Podatki

stanje 100% Prvotne Blagovne Znamke V Novo
Škatle & Primerih Materiala Papir
Blagovna Znamka SHENHUA
Da Podpora Trgovina & Trgovina Na Drobno & Dropshipping
Slog Steampunk Gledati, Vintage Watch
Ohišje Debeline 14 mm
kraj izvora Guandong, Kitajska
Dolžina Pasu 26 cm
Pazi Moški montre homme, reloj hombre
Vodoodpornost Globina Ne nepremočljiva
Zaponko Tip Sponke
barve Bron Watch
Priporoča Širina 22 mm
Band Material Tip Usnje
Paket 1PC Gledal z 1PC Usnjeni Trak Darilo
Izbiranje Premer 47mm
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Steklo
Številka Modela Pazi Moški Mehanske SH066
Ohišje Material Nerjaveče Jeklo
Funkcija Okostje Gledati, Pregleden Gledati, Bronasto Primeru
S Številko Za Sledenje Da,
Postavka Vrsta samodejno uro, mehanska ura
Gibanje Samodejno Self Navijanje(Brez Baterije)
Priložnosti Urad, Zabavo, Šport, Poslovno, Vsakdanje Življenje, Darilo
Poreklo CN(Izvora)
Primer Oblike tonneau

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Shenhua Letnik Samodejni Watch Moških Mehanske Zapestne Ure Mens Moda Okostje Retro Bronasto Watch Ura montre homme

Shenhua Letnik Samodejni Watch Moških Mehanske Zapestne Ure Mens Moda Okostje Retro Bronasto Watch Ura montre homme

Podobni izdelki: