SOACH novo kitaro paket tanke oddelek 41 palčni ukulele enotni ramenski nepremočljiva kitara nahrbtnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.43

-39%

€4.05

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Se bomo odzvali na vas v 24 urah in dela z vami, dokler ne boste zadovoljni. 1.Gospodarska logistika transportni čas 30-60 dni (ni plačila za ladijski promet, da znesek≤ $ 5) 2.Enostavno logistika prevoz čas 15-35 dni (kupec plača tovorni promet) 3.Standard logistika prevoz čas 15-45 dni (kupec plača tovorni promet,ali kupcu, ki ni plačal prevoza, vendar zneska naročila ≥ $ 7) 4.V nekaterih državah bo morda trajalo dlje, da jih dosežejo, predvsem v Braziliji, Južni Ameriki in Afriki. 5.Več kot 60 dni, še niso prejeli, se obrnite na nas, bomo poizvedbo paket logistike dati zadovoljiv odgovor. 6.Če želite prejeti paket v najkrajšem možnem času,predlagam, da se odločite, Kitajska Post air mail registracijo, ki bo zagotovil hiter prihod tovora varnosti. 7.V skladu z najnovejšimi predpisi ruske Post: ruski kupci, prosimo, izpolnite polno ime in popoln naslov, da bi se izognili paket vrnjen ali ne more biti dostavljena 8.Čekupec bi želeli vedeti podrobnosti tovornega prometa, prosimo, obrnite na nas, mi vam bo z razumno izbiro promet 9.Hvala, ker ste prišli, upam, da bomo naslednji sodelovanje!

Lastnosti: popolnoma nova in visoke kakovosti.Vrečko, ki jo lahko vzamete v roko s strani ročaji za prenašanje.Barva: Črna.Velikost: 41 cm.Lepo velika zippered žep na sprednji strani vrečke.Čvrsta konstrukcija nepremočljiva.Lahko izvede na ramo ali roko Paketu: 1 x torba za kitaro NE Trgovini na Polje.Pakirano Varno v Mehurček Vrečko.

V tem primeru Vsak povratne informacije je ljubezen. (A) Ko ste zadovoljni z nakupom, smo iskreno upam, da nam bo dala pozitivne povratne informacije.Spet bomo dobili pozitivne povratne informacije. (B) Če ste nezadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas pred oddajo nevtralne ali negativne povratne informacije.

Oznake: torbici, cafe prt, torba za kitaro, kovček za klasično kitaro, golf torbici, kitara jekla, primeru kitaro, nahrbtnik ukulele, haibara, polje ukulele.

Podatki

Velikost 41 inch
Vrsta Torba Za Kitaro
Blagovna Znamka soach
barve črna
Teža 340
Številka Modela Torba Za Kitaro

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

SOACH novo kitaro paket tanke oddelek 41 palčni ukulele enotni ramenski nepremočljiva kitara nahrbtnik

SOACH novo kitaro paket tanke oddelek 41 palčni ukulele enotni ramenski nepremočljiva kitara nahrbtnik

Podobni izdelki: