Termoplastična Lepila Orodje, s 7mm Palice za DIY drobne Obrti Projektov Hitro Popravilo 20W termoplastična Lepila Orodje Deli LB88

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.74

-32%

€9.92

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Termoplastična Lepila Orodje, s 7mm Palice za DIY drobne Obrti Projektov Hitro Popravilo 20W termoplastična Lepila Orodje Deli LB88 Opomba 1:Bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij.

2:Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič.Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. HITRO ogrevanje: Nadgrajeno termoplastična lepila orodje segreje v 3-5 minutah.Svojo pametno nadzor temperature design omogoča, da ostanejo konstantni temperaturi.Gre za obveznice takoj in ohladi, da se dotakne super hitro, super za domačo uporabo.

2. VAREN VKLOP: Varno stikalo z LED luči način omogoča lepilo orodje zelo uporabniku prijazno.Odstranljiva ABS anti-vroče pokrov lahko tudi zaščito roke pred toploto.

3. SPROŽI POGONSKE NAPRAVE: Njegova sprožite pogon lahko imajo tudi nadzor lepila pretoka, s čimer boste prihranili veliko lepilo palice.

4. PREMIUM ŠOBA: Z izolirana šoba, lepilo, orodje ne bo deformiran tudi po dolgotrajni uporabi v skladu 500F visoke temperature.

5. MULTI-NAMEN: Prihaja z 2pcs močno lepilo palice.To je kot nalašč za dom, pisarno in šolo DIY obrti, kot so kovine, les, steklo, kartice, tkanine, plastike, keramike itd.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Tip: Termoplastična Lepila Orodje

Glavni Material: plastika

Velikost: 13.5x11.2 cm

Moč: 20 (W)

Uporablja: igrače in modeli, umetno cvetje, novoletne jelke, okraski, kovinskih izdelkov, lesenih izdelkov, lepenka

Vključuje: 1 x termoplastična Lepila Orodje + 2 x lepilo palice Paket Vključuje:

1 x termoplastična Lepila Orodje

2 x lepilo palice

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: bart tshirt, 103k, cameo čar, substrati za obesek, žalostno svetu, afganistan lapis, visoka razred nakit, 1971 ženske, 20 mm chrysoprase znanja, 30x40mm nastavitev.

Podatki

Material Plastični
Uporaba Domov DIY
Vrsta Ročno Orodje Deli
Blagovna Znamka Aleekit
Številka Modela Termoplastična Lepila Orodje

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Termoplastična Lepila Orodje, s 7mm Palice za DIY drobne Obrti Projektov Hitro Popravilo 20W termoplastična Lepila Orodje Deli LB88

Termoplastična Lepila Orodje, s 7mm Palice za DIY drobne Obrti Projektov Hitro Popravilo 20W termoplastična Lepila Orodje Deli LB88

Podobni izdelki: