Eunavi 2 Din Android 10 Avto DVD Radio multimedijski predvajalnik, GPS Za VW Volkswagen PASSAT B5 MK4 MK5 JETTA BORA POLO PREVOZ T5 DSP

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€182.76

-20%

€228.45

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Jezik: Angleščina Nemščina Francoščina Italijanščina Španščina Portugalščina Ruščina Poljski Turški Arabski Korejski, Japonski Danska Nizozemska Švedska Kitajska Hebrejska

PROST ZEMLJEVID!!!!!!(namestite v innand)

Brezplačno Darilo:

1.GPS Antene

2. Pogled od zadaj kamero

3. 4 GB RAM+64 GB ROM

Ojačevalnik čip: TDA7851

Visoko konfiguracijo, Razumno ceno.Strokovno pred-prodajnih in po-prodajnih storitev

Teči čista Android 10 sytem , CPU: 6Core 1024*600 Ločljivost

Android telefon zrcaljenje z WIFI in Airplay za Android telefon

Bulit v WiFi, Podpira 3G/16g/Wifi dostopno točko omrežja izmenjavo iz telefona, Samo Podporo 3G UMTS Sim Kartica za 3G Dongle.

Podpora Volan Nadzor, Podpora ELM327 OBD2, Podporo Subwoofer

Bulit v Bluetooth za roko brezplačna telefonska klica, prikaz imenika, 9 EQ Izenačevalnik za glasbo, AM/FM Radio Data System) RDS

Če vaše avtomobilov PEUGEOT, in boste potrebovali dodatnim canbus, prosimo, obrnite na našo customer service za nakup, cena je 20 evrov.

Nameščen modeli

Podpora Razcep zaslon Zemljevidi, videoposnetki, snemalniki, radio, nastavitve in še več

DSP+TDA7851 ound čip in močnostni ojačevalnik izhodna čip TDA7851, ne glede na to, iz katerega kota, že imamo dobro kakovost zvoka izhod standard

Zvočno polje / faza / zamude / EQ prilagoditev, enostavno prilagoditi Prinese pravi občutek prisotnosti

Podpora zaslon IPS Širši zorni kot in bolj realne barve

Podpora Radio

Podpira glasovni nadzor Govora je bolj občutljiv in priznanje je bolj obsežno

Da vožnje veliko varnejše Dvojno BT Žetonov insidesupport proste roke, BT klic, in multimedijskih vsebin

High-definition nočnega vida dan, je jasno, in situacija je jasna, ko je avto na noč

HD snemalnik vožnje Jasno sliko, obnovitev scene

Podpora wifi HD video Podporo 4k resolucijo,Uživajo ultra high definition video igralne izkušnje

strokovne službe

Pribor zaslon

Če je vaš napajalni kabel, kot je ta, se prosimo obrnite na službo za nakup ISO napajalni kabel.

--->>> Primerna za VW/Škoda/Sedež avtomobili od leta 2005 do zdaj, z RCD310,RCD315,RCD510,RNS510.

Če je vaš avto 2016+Hitro,2015+Tiguan in drugih novih modelov po 2016,boste morda morali NOVI MQB VW Quadlock in CANBUS.Prosimo, povejte nam,pomagali vam bomo, da preverite in vam poslali pravico Quadlock kabel in CANBUS.

Logistika obvestilo: mi Smo NE odgovarja za MOREBITNE uvozne dajatve, po meri pristojbina, Sinhronizacija z doplačilom ali carinski zamudo.Če parcela je vrnitev nazaj k nam zaradi kupci zavrnitev izplačila nad pristojbine, mi NE bi bilo poslati parceli.Smo tovarne na Kitajskem, za večino model, imamo jih na zalogi, morate le, da bi nam 2-3 dni, če želite preizkusiti napravo. 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pogosta VPRAŠANJA:

Kako posodobiti Zemljevid GPS?

Najprej boste morali prenesti posodobitev zemljevida, na naši spletni strani ali kjerkoli drugje za Android.Potem jih prekopirajte na GPS SD in nastavitev navigacijskih poti navigacijski program skozi nastavitev.

Ali je mogoče, za poslušanje glasbe ali radia, medtem ko uporabljate navigacijo ?!

Da, možno je, da poslušate radio ali glasbo, medtem ko uporabljate navigacijski sistem.Clayton naprav, ki so z uporabo edinstvene tehnologije, ki omogoča poslušanje glasbe zgodi, če uporabljate navigacijski sistem.

Ali te enote podporo volana nadzora ?!

Da, seveda.Za vsako različno modela avtomobila, obstaja različnih CAN-Bus ( vgrajeni ali ločena enota ), ki prihaja z enoto za tekmo enota za vozila ojačevalnik in volan nadzor.

Lahko namestite DVD Enote naše sebe ?

Zaželeno je, da namestitev je treba opraviti s strokovno osebo.Nismo odgovorni za škodo, ki se lahko pojavijo na armaturno ploščo avtomobila, medtem ko namestitev naprave.Zato je bolje, da strokovna oseba, ki se namesti na enoto na avtomobile.

A. carinskih dajatev

Parcele morda morali jasno, carinskih in je kupec/'s odgovornosti za to, in morda obstajajo dodatne uvozne dajatve, davke, in dostava bo podjetje zbere ob dostavi.želim vam razumejo, je jasno.

B. distribucijo red

Če en bi vključuje več kot dveh predmetov, nato pa smo se lahko dogovorite na parceli.

C. način Dostave

Razen Rusija, belorusija, Brazilija, Druge države, izdelka, vrednost nad NAMI$30, uporabljamo DHL, FEDEX, TNT.Bomo naključno izbrali to ( DHL, FEDEX, TNT) tri express podjetja.Če stranke, ki imajo posebne zahteve, prosim, pustite sporočilo v vrstnem redu, morate izbrati express podjetja.

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite ponovno

Oznake: sedež stikalo, dsp procesor, passat cc, avto navi dotik, v transporter t5, Golf 7, jetta mk6, mk5, 2 din radio android, vw volkswagen transporter t5 iskanje.

Podatki

Blagovna Znamka eunavi
RAM 4G
Umestitev "In-Dash
Za Vozila Znamke/Modela VOLKSWAGEN
Din Double Din
Volan nadzor Podpora
Napetost 12V
Vmesnik Plug and play ISO
Posebne Funkcije Podpora Can-Bus
Vrsta Materiala ABS+Kovina
Max Zunanji Pomnilnik 256G
Postavka Velikost 188*116 okvir
OSD Jezik angleščina
Certificiranje FCC
Digital Media Format JPEG
Operacijski Sistem Android 10.0 OS
Ogledalo povezavo podporo Android in iphone
Element Teža 4kg
ROM 64 G
Ojačevalnik Čip TDA7851
Ime Modela Eunavi-529
Out Power 4*45w
Poreklo CN(Izvora)
Ločljivost 1024*600
TF/Micro SD Slot, 2

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Eunavi 2 Din Android 10 Avto DVD Radio multimedijski predvajalnik, GPS Za VW Volkswagen PASSAT B5 MK4 MK5 JETTA BORA POLO PREVOZ T5 DSP

Eunavi 2 Din Android 10 Avto DVD Radio multimedijski predvajalnik, GPS Za VW Volkswagen PASSAT B5 MK4 MK5 JETTA BORA POLO PREVOZ T5 DSP

Podobni izdelki: