Ročno Izdelane Sveče Nosilec Prenosne Windproof Lučka za Veje Vrbe in Grobe Vrvi, iz Jute Vrv za Dom Dekor Vrt, Bar Festival

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€15.77

-30%

€22.53

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Velikost Grafikona

Ročno obrt; velikosti se lahko nekoliko razlikuje od drugega.Vsak izdelek vsebuje odporen na veter svijećnjak ki jih stekla.

Prikaz Izdelka

Material: Okvir - veje vrbe, ki Zaradi različnih monitorjev računalniki, lahko obstaja majhna razlika od vaše dojemanje barv.Cenjen zaradi svoje poznavanje in razumevanje vnaprej.

Material: Rim - koruza luščina; Material: Nosilec - juta;

Scenariji

Način Plačila

Plačilno/Kreditno Kartico, QIWI, WebMoney, Yandex.Denar, SMS(Rusija), Ebanx, PPRO, Mercado Pago, PayPal, Doku, Mpesa, Klarna, Gotovinsko Plačilo, Žice Prenos/Nakazilo/TT, Western Union, COD(Savdska Arabija) Za podrobnosti o znesku omejitev in dodatnih opomnikov, prosimo, kliknite/tapnite sliko spodaj.

Pakiranje in Dostava

1. Na splošno smo z uporabo načina dostave, ki ste ga izbrali.Kljub temu, da bi za ublažitev tveganj v mednarodni ladijski promet, včasih smo se lahko spremeni ali nadgradite vaš dostave metoda, ki temelji na naših logističnih izkušnje dostave cikla.Vaše razumevanje, ki cenijo. 2. Za krhko blago dostavljeno neposredno iz Kitajske, naša logistika, zunanji embalaži, bo EPE in/ali karton in/ali plastike nepremočljiva dostave vrečko prikazan v nadaljevanju.Za nelomljivi blago dostavljeno neposredno iz Kitajske, zunanji embalaži bodo plastični nepremočljiva dostave vrečko prikazan v nadaljevanju. 3. Naše dostavo postopek 1) Ponovno pregleda(vključno z dodatki, power-on test); 2) Tehtanje pred embalaže; 3) Embalaža; 4) Parcela tehtanje po embalaže; 5) Print in palico dostavo računov; 6) Prenos za logistiko; Za vsa potrebna dodatna pojasnila, embalaža proces v naši trgovini, so bili zabeleženi za nadzor fotoaparata s unmodifiable nastavitve za čas od konca oktobra, do leta 2020. 4. Naročila se obdelujejo na zaporedje plačilo. 5. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 6. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Če ne prejmete vašo pošiljko v povprečni tranzitni čas v vaš naslov, se obrnite na nas asap. 7. Kupci, ki so odgovorni za dodatno COD dajatve, DDV Posredniške Provizije, Dajatve, ali Custom, Pristojbin in Davkov.

Oznake: preprogo bela, za dom, kavboj obleka ženske, udobje sopihanje, polno noge, korejski dela, obleko modne korejski, Ndrahi, kozmetični salon notranje zadeve, doma dekor.

Podatki

Uporaba Doma Dekoracijo
Funkcija Ujemanje Blok Svečo
Slog Klasična
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela HG-HD-CNH-CH003
ročno Da,
Ujemanje Svečo Stolpec Candle/Žogo Svečo
Vrsta Orkan Candleholder
Material Veje vrbe

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Ročno Izdelane Sveče Nosilec Prenosne Windproof Lučka za Veje Vrbe in Grobe Vrvi, iz Jute Vrv za Dom Dekor Vrt, Bar Festival

Ročno Izdelane Sveče Nosilec Prenosne Windproof Lučka za Veje Vrbe in Grobe Vrvi, iz Jute Vrv za Dom Dekor Vrt, Bar Festival

Podobni izdelki: