BP-00 Garaža Obračalni Pomoči Laser Parkiranje Meter Eno Glavo Laser Prilepite Steno Avtomobilske Pomočjo Sistema za Spremljanje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€15.39

-36%

€24.05

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

BP-00 Garaža Obračalni Pomoči Parkiranje Eno Glavo Laser Prilepite Steno Avtomobilske Pomočjo Sistema za Spremljanje

Kako uporabljati

Najprej se določi parkirni prostor meter na strop garaže, izbrati idealen položaj za hitri laserski žarek iz avtomobila, stekla, nato pa vožnja avtomobila v garaži, ne pozabite položaja laserskega žarka na avto, in nato avto, Ko jo vnesete, lahko doseže prvotno laserski žarek določanje položaja točke.

Prednosti

Park Popolnoma Vsakič,

Park Pravico, Garaža Laser Park samodejno sije laser na vaš avto, ki vas bo vodil do popolnega parkirno mesto vsak čas.Preprosto pogon v vaši garaži in sledite laser.Ko je žarek, ki sije na določeno mesto na vaš avto, vam parkiran popolnoma.

Zaščitite Vaš Avto in Garaža

Parkiranje na istem mestu vsakič, ko se bo zmanjšala možnost poškodb vozila, stene, predmete ali drugo vozilo.Zaščitite svoje premoženje in vas in vaš avto.Nehajte skrbeti o hitting ničesar v teh ozkih parkirnih mestih.

Gibanje Aktivira

Garaža Laser Park je vključen, ko je predlog zazna, odpravljanje težav dobili iz vašega avtomobila, da ga vklopite.To omogoča enostavno in gladko parkiranje izkušnje.

Enostavna Namestitev

Garaža Laser Park namesti enostavno z izvijačem ali vaja.Uporabite priloženi montažni vijaki in sidra za pritrditev naprave.Nato usmerite laser na vnaprej določeno mesto na vašem vozilu.Namestitev je enostavna in hitra.Nastavljiv, Točna, Zanesljiva, Kot Nalašč.

Nastavljivi laserji omogoča, da cilj za spot želite na vašem vozilu, tako da lahko parkirate na istem mestu, dosledno in natančno.

Pojdite tesen garaže z lahkoto.Ne skrbite o škodljivosti vašo lastnino ali vozilo.

Določite, kam park, tako da lahko enostavno usklajevati vaš dragoceni garaži prostora.

Baterija za varnostno kopiranje, pomeni, da naš Garaža Laser Park naprave, bo še vedno funkcije, tudi če je vaš dom izgublja moč.

En avto garaže, potrebujete enega od naših Park Pravico, Garaža Laser Parki z eno laser.

Oznake: h7 laser, laser car, naloga luči, laser tovornjak, laserska libela, h4 laser led, oprema garaža podjetja, avtomobilska oprema, garaža, h11 led, obseg luči.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Svetlih Linij
svetilke tipa Infrardeči
Ime Modela BP-02
Število okovi žarnic 1
Vrsta Vtičnice H4

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

BP-00 Garaža Obračalni Pomoči Laser Parkiranje Meter Eno Glavo Laser Prilepite Steno Avtomobilske Pomočjo Sistema za Spremljanje

BP-00 Garaža Obračalni Pomoči Laser Parkiranje Meter Eno Glavo Laser Prilepite Steno Avtomobilske Pomočjo Sistema za Spremljanje

Podobni izdelki: