MARMOR BELA/ZLATA, Črna Mat Primeru Težko za Macbook Pro 13" A1706 /1708 15" A1707 - OBJAVA 2016

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.10

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

O Številka Modela :

1) vljudno Prosim preverite, ali je model vašega Prenosnika pred nakupom!

2) Opomba: Če niste prepričani, ali je model, vljudno prosimo, da preverite nazaj za vaš prenosnik, bi lahko videli model (Axxxx) tiskani je , ali se obrnite na nas za sporočila, vam bomo odgovor asap.

(Vljudno prosim izberite pravi Model, preden Plačilo!)

Združljiv z: Novo sprosti na 2016 Okt.Pro 13 z dotik bar številka Modela: A1706 Pro 13 brez dotik bar številka Modela: A1708 Pro 15 z dotik bar številka Modela: A1707

. O H ard Primeru: Najvišje Kakovosti Marmorja Vzorec Macbook Primeru

Priljubljena marmorja vzorec primeru bo dodajanje razkošen videz za vaš prenosnik!V celoti dostop do vse gumbov in funkcije.Varuje vaš prenosnik pred praskami, dints, praskami, madeže in umazanijo, Ultra slim design, ki je lahka teža, vzdržljiv in ima dolgo dolgotrajno zaščito za vaš prenosnik Pripni na design za enostavno prileganje, medtem ko imajo dostop do vse gumbov in vrata

Ne urezane Design, Paketu: 1XHard Primeru Za Macbook

( na sliki je prikazano predstavitev predmeta, boste prejeli na voljo veliko.Slika se lahko pojavijo večje na zaslonu.Barve se lahko rahlo razlikujejo zaradi barvni nastavitvi vsakega posameznika monitor . )

O Podjetju:

Kupec Nasveti

Povratne informacije: 1.Spoštovani kupec, če je vse v redu, vas prosimo, da nas pustite 5 star povratne informacije.Upamo tudi, da lahko dajo nam nekaj nasvetov.Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in hvala, ker ste nam daje možnost, da vam služijo. 2. I f niste dobili svoje predmete, vas prosimo, da nas kontaktirate, da razširi svoj izdelek prejemu čas, prosim, ne bo spora na enkrat.

3. Če imate kakršne koli težave, ali niso zadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, prosimo, da nas kontaktirate preden vaše povratne informacije, ne bomo upam, da nekatere napake vplivajo na naše poslovanje.Bomo poskušali naše najboljše, da se ukvarjajo z njim.

Pogosta VPRAŠANJA:

Oznake: macbook 1708 popravila, md macbook primeru, papir macbook primeru, macbook 13 primeru black matt, ohišje za prenosni računalnik lenovo 520, disk macbook 1708, macbook pro primeru 13 matt green, kakovost primeru macbook, marmor laptop primeru 133, ohišje za prenosnik 15.

Podatki

Spol Unisex
Vzorec Tipa marmor
Material Plastični
Slog Laptop Primerih,
barve Jasno, Modra, Rdeča, Črna, itd.
Paket Da,
Blagovna Znamka pwtukn
Vrsta Ekskluzivni design DIY Moda
Uporablja Modele macbook
Združljiv Za MacBook Pro
Zapiranje Tip Ne Zadrgo
Številka Modela Ohišje za A1708

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

MARMOR BELA/ZLATA, Črna Mat Primeru Težko za Macbook Pro 13

MARMOR BELA/ZLATA, Črna Mat Primeru Težko za Macbook Pro 13" A1706 /1708 15" A1707 - OBJAVA 2016

Podobni izdelki: