1 kos 3D Superheroj Punisher Lobanje broške Broška Zatiči Značko Lože z lobanjo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.04

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

OPOMBE: !Smo usurally imajo več sklopov, ki so na zalogi, če ni na zalogi, pls razširiti še 10 dni, za nas poskrbi proizvodnje, hvala vam!

SPREJEMAMO TUDI VSE VRSTE MERI, DA BI ZA BROŠKE ZNAČKE, ZAPESTNE GUMBE, KRAVATO BAR, OGRLICO, KEYRINGS, KOVANCEV IN ITD OBRTI IN DAROV.NE MOQ, MULTI-PLAČILNIH POGOJEV. --Toplo nasvetov: 1. Od različnih monitorjev, slike morda ne odraža dejanskih barv, ampak slog je popolnoma enako, kot je prikazano sliko. 2. Pls omogočajo 0-2 mm napaka za različne metode merjenja. --Plačilni Vprašanja: Ko u naleteli plačilo težave pls preverite: http://help.www.mm-hise.si/payment_faq.html --Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas 5-star pohvale, vaše priznanje za nas, to je zelo pomembno.Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte pred negativne povratne informacije, si bomo prizadevali, da reši problem, dokler ne boste zadovoljni.Dobra komunikacija je vedno najboljši način za rešitev problema.Hvala :)

Oznake: kaznovanje nalepka, 14 mm sod, airsoft hitrost loader, airsoft revija za javnost, triple držalo za revije, puško zanko, ogljikov valj, ar ročaj, pištolo zanko, prednji ročaj.

Podatki

Obliko\vzorec Okostje
Slog Punk
Spol Unisex
Fine ali Moda Moda
Material Kovine
Broške Tip Broška Zatiči
Številka Modela YP021
Velikost 1" visok
Postavka Vrsta Broške
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Blagovna Znamka HigoRio

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1 kos 3D Superheroj Punisher Lobanje broške Broška Zatiči Značko Lože z lobanjo

1 kos 3D Superheroj Punisher Lobanje broške Broška Zatiči Značko Lože z lobanjo

Podobni izdelki: