Bakrene Žice, Odstranjevanje Pralni Ostanki Recikliranje Orodje Ročno Kabel Striptizeta

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€51.31

-14%

€59.67

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis Izdelka

Ta stroj se samodejno Žice, Odstranjevanje Stroja, Ki se uporablja sveder ali ročaj, da trak odpadne bakrene žice.Ta stroj se samodejno in žice, ki sega do 25 mm.To je enostavno za uporabo s strani ročice ali vrtalni stroj, prenosen in priročen, varčevanje z energijo, lep videz.Lahko dobite bakrene žice po enotni luščenje.Lahko reciklirate svojo bakrena žica, iz neizoliranih čiste bakrene žice.Aluminijaste Konstrukcije Varno Rezila Enostaven za Uporabo Strani-ročice Pogon

Lastnosti In Podrobnosti

【ALUMINIJA GRADNJO】- Aluminij zlitine material-priročnik žica Striptizeta z visoko kakovostjo lahka konstrukcija izdelana iz trpežne aluminijaste zlitine, izdelani za dolgo življenjsko čas. 【VARNO REZILA】- Narejen iz trpežnega materiala, ki traja veliko dlje kot tradicionalni rezilo stroj je bil v celoti varovano, ki zagotavlja popolno varnost.Rezilo in gredi dosežejo visoko delovno učinkovitost. 【ENOSTAVEN ZA UPORABO】- Tam je nastavljivim rezilom, hranjenje plošči, in matico na kablu žice, odstranjevanje stroja, mirna in primerna za vse oblike kabel.Lahko mount lahko na vsako klop ali delovni postaji. 【ROKO z ROČICE POGON】- To je enostaven za uporabo, z roko ročice ali vaja se vozi, prenosen in priročen, varčevanje z energijo, lep videz.Tudi, stroj lahko priključite na električni vaja za samodejno žice, odstranjevanje. 【ŠIROKO UPORABO】- Tega stroja je avtomatski in žice območje je do 25 mm, široko uporablja v napeljava varnostni pas obdelavo, vesoljska obdelavo žice, zvočne in podatkovne linije za predelavo, žice, recikliranje demontaža in drugih industrijah.Ko uporabljate to napravo tako, da trakovi, žice, katerih premer je manjši od 3 mm, prosimo, da žico majhno luknjo na dnu.

Specifikacije

Model: SD-025 Wire Gauge Giblje: 1,5 mm - 25 mm Minimalne, Rezanje Dolžina: 10 (mm) Največja Dolžina rezalne Linije: 1000000000000000000 (mm) Volumen Velikost: 15 cm x 13 cm x 31 cm(L*W*H) Neto Teža / Bruto Teža: 5,5 kg / 6,5 KG Pakiranje Velikost: 36*17.5*17.5 cm

Ključne Značilnosti

Trpežen Material Z visoko kakovostnih lahke konstrukcije, priročnik žica striptizeta je narejen iz trpežne aluminijaste zlitine.Rezila so bili v celoti varovano, ki zagotavlja popolno varnost.

Zamenljive in Kakovost Rezilo Hitro Rezilo Spremembe: iz Potisnite na gred, in rezilo prihaja off.Kakovost rezilo dosega visoko učinkovitost.

Nastavljiv Hranjenje Plošča Primerna za odstranjevanje plastike in gume izolacija iz nepoškodovani ostanki žice.Lahko reciklirate svojo bakrene žice, koristi od neizoliranih čiste bakrene žice.So različnih velikosti krme luknje.

Urejanje Matica merodajnem matica omogoča nastavitev razdalje med rezilom in gredi kot delu potrebujejo.

Učinkovito Roko Gonilke Z roko ročice, ta priročnik žice, odstranjevanje stroj, ki je enostaven za uporabo; stroj lahko priključite na električni vaja za samodejno žice, odstranjevanje.

nič

nič

Široka Uporaba Te naprave je avtomatsko in žice območje je do 25 mm,pogosto uporablja v napeljava varnostni pas obdelavo, žice, razstavljanje, recikliranje, in drugih gospodarskih panog.

Paket

1 x Žice, Odstranjevanje Stroj Z Ročajem, 1 x Hranjenje Plošča 2 x Ključ 6 x Vijaki 1 x Uporabniški Priročnik

Slika

Oznake: odpadne bakrene žice, odstranjevanje orodje, catsuit, kabel ostanki, album orodje, kovinski pralni recikliranje, bakrena žica striptizeta stroj, ostanki žica striptizeta, bakrene žice, bakreni kabel striptizeta, stružnica vevor.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela SD-25BXQ000000001V0
Največje Rezanje Line Dolžina
Blagovna Znamka VEVOR
Model
Wire gauge obseg
Minimalne Rezanje Dolžina
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Certificiranje CE

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Bakrene Žice, Odstranjevanje Pralni Ostanki Recikliranje Orodje Ročno Kabel Striptizeta

Bakrene Žice, Odstranjevanje Pralni Ostanki Recikliranje Orodje Ročno Kabel Striptizeta

Podobni izdelki: