Otroke, Risanka T-shirt Moda Fant, Dekle, Bombaž Majica Tees Poletje Majica Kratek Rokav Najstnik T Shirt Vrhovi blagovne Znamke Oblačil

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.89

-45%

€9.04

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Realni kupci, ki kažejo slike

Najlepša hvala za vašo odlično slike

Dostava

- Kolikor dostava gre, predmete, ki so dobili prihajajo ven v 1-2 delovnih dni ( predvsem 1 delovni dan), razen v nedeljo in praznik. - Mi ladja v potrditev, paypal in eBay naslove iz varnostnih razlogov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš paypal in eBay naslov pravilen, ko si ponudbo naših element. - Vse predmete, dobili prihajajo ven s številko za sledenje, ne glede na to, koliko ste porabili.Smo porabili malo več, da so naši kupci zadovoljni.(Če želite, ga lahko prosite nas za to po tem, ko smo ga poslal.) -Za Evropo in druge države, omrežno, da bo trajalo več dni na poti.Prosimo, upoštevajte, da.Kakorkoli že,s številko za sledenje.

Garancija

- Če shipping informacije ni posodobitev za več dni, se, prosimo, obrnite na nas in mi bi se preverjanje za vas. - Če je predmet, ki je izgubil na zadnjem, bomo po vaši izbiri poslati še eno ali vračilo kupnine. - Če je predmet, ki je popolnoma zlomljena ne zato, ker bodo kupci, bomo sledili kupcev izbira poslati še eno ali vračilo kupnine. - Napovedi je treba vložiti v 30 dneh od kupca prejme element, kupec plača povratni prevoz. - Postavka mora biti vrnjeno s točno vse, kar je bila priložena.Kupec plača povratni prevoz tudi na ne glede na situacijo, vključuje napako predmetov, kot tudi. - Naredili bomo poslati ali vračilo kupnine v roku 24-48 ur za vas.

Plačilo

- Paypal je sprejemljiva le način plačila ob tem času. (varnost je na prvem mestu) - Plačilo je treba opraviti več kot 7 dni dražba konča.Če ne, povejte nam. - Če imate težave, zaradi česar vaše plačilo z Paypal, prosimo, obrnite na Paypal za pomoč.

Povratne informacije

- Smo povratne informacije, ko je plačilo izvedeno.Prosimo, pustite nam veliko povratnih informacij s pozitivno pet zvezdic. - Če niste zadovoljni s točko prišel, prosimo, povejte nam, problem prijazno.Mi bo rešitev v 24 urah. - Prosimo, delite z nami svoje mnenje, tako da bomo lahko izboljšali kakovost naših storitev in izdelkov bolje.

Splošno

- Vse postavke, ki so v prodaji, so 100% NOVO visoke kakovosti.Vaše podjetje je resnično cenijo. - Opomba: ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank. - Dobili odgovor v 24 urah.Če ne, vljudno prosim, da nam pošljete še enkrat. - Trudimo se za poklicne informacije o izdelku,vključno s podatki in fotografijo za vas.Če imate vprašanje o ne ujema, vas prosimo, povejte nam.

Stranka Zadovoljivo

- Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo. - Smo pripravljeni, da vam pomagajo z kakršna koli vprašanja, boste morda morali pred ali po nakupu.-

Oznake: brother rumen trak, svetlo samorog tutu, svijećnjak tiger, captein morgan znak, baterija lg g4 h540f, platno pav rep, brother tz kaseta, kapetan swan obleko, cape šifon ženski.

Podatki

Spol Unisex
Uporablja seks fant in punca
Ovratnik-Tip Posadka Vratu
dolžina rokav kratek rokav
Vrhovi Tip Tees
Številka Modela 20210104
Oblačila Dolžina Redni
Poreklo CN(Izvora)
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Material Spandex
Primerna Višina 90 cm,100 cm,110 cm,120 cm,130 cm,140 cm
vzorec Risanka T-shirt
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Slog Novost
Vzorec Tipa Risanka
Postavka Vrsta vrhovi
Ovratnik O-Vratu
Ime Oddelka Otroci
Blagovna Znamka OFCS
Ali Hooded Ne Hooded
barve Črna,Bela,Rdeča,Oranžna,Rumena,Modra,Modro Nebo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Otroke, Risanka T-shirt Moda Fant, Dekle, Bombaž Majica Tees Poletje Majica Kratek Rokav Najstnik T Shirt Vrhovi blagovne Znamke Oblačil

Otroke, Risanka T-shirt Moda Fant, Dekle, Bombaž Majica Tees Poletje Majica Kratek Rokav Najstnik T Shirt Vrhovi blagovne Znamke Oblačil

Podobni izdelki: