BEYON ENOTNEGA RJUHE KRITJE NASTAVITE SPALNICA POSTELJNINA BLAZINO KAPA BOMBAŽ MEHKO STERILNO COMFORTAB SPANJA VRH SUPER LUKSUZNI KAKOVOST NOVA MODA

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€25.34

-62%

€66.70

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Kritje enotnega rjuhe nastavite Naš izdelek je stkano iz 60% bombaž, 40% poliester preja ima mehke tkanine z gostoto 48 niti.To je lahko enostavno izginile.Package: Boniteta Enotnega rjuhe kritje 160x220 Vzglavnik 50x70 posteljo list ni priložen.Navodila za pranje: Morate pranje izdelka na 30 stopinj tako, da obrnete glavo, ne uporabljajte belila.Pošiljke:

Če ste naročilo,prosimo, izberite pošiljanje in plačati za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Bomo obrabe Oh iterms v 5 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Ne bomo guanrantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah., ki lahko vpliva, kako hitro vaše odgovorno.Prosimo, da kupci, ki so odgovorni za vse addional carinske pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za imporation v vaši državi.Tam dodatne pristojbine, ki se lahko stiskanje način, v času dostave.

Ne bomo povračilo stroškov ladijskega za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga, vendar pa kupec se mora prepričati, ali da, da, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec reponsible za takšne škode ali izgube,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično, da podjetje povrnitev stroškov škode ali izgube.

Kupec bo odgovoren za ladijski promet pristojbina za postavke.

Velikosti ali Fit Vprašanja:

Preden oddate naročilo , vas prosimo, preverite, ali ste na Grafikon skrbno.Če niste prepričani katera velikost vam ustreza , prosimo, da stik z mano , ali pustite sporočilo pod vaše naročilo, da mi poveš svojo težo in višino.Dal vam bom nekaj predlagal.

Barvna Neusklajenost:

Diffrences barve lahko zaradi nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,backgraund itd.Vendar,če mislite, da predmeti, ki jih prejmete v napačne barve,prosimo, comtact nas, da vidim, če za vračilo je možno.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosim, pustite negativni povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden imate negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: sodobna odejo set, simbol posteljni set, zapisana posteljni set, porodniški bluze in zgornji deli oblačil za nosečnice, skp, nastavite odejo, blazino pod noge, spalnica perilo, pokrov rjuhe nastavite, silikonski pokrov vezenje.

Podatki

Nastavite Vrsto Da,
Tkanine, Štetje 50
Razred Razred A
Tehnika Tkanine
Količina 2pcs (2pcs)
Uporaba Velikost 2.2 m (7 metrov)
Polnjenje Bombaž
Uporaba Doma
Vzorec Tipa Tkanine Iz Poliestra
Niti Štetje ≥600s
Vrsta Rjuhe Kritje Določa
Slog Navaden
Material Poliester / Bombaž
Blagovna Znamka BEYON
Številka Modela 160*220
Poreklo TR(Izvora)
Gostota Tkanine 200 * 200
Odpornost Barve (Razred) 4
vzorec TISKANE

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

BEYON ENOTNEGA RJUHE KRITJE NASTAVITE SPALNICA POSTELJNINA BLAZINO KAPA BOMBAŽ MEHKO STERILNO COMFORTAB SPANJA VRH SUPER LUKSUZNI KAKOVOST NOVA MODA

BEYON ENOTNEGA RJUHE KRITJE NASTAVITE SPALNICA POSTELJNINA BLAZINO KAPA BOMBAŽ MEHKO STERILNO COMFORTAB SPANJA VRH SUPER LUKSUZNI KAKOVOST NOVA MODA

Podobni izdelki: