6Pcs Toplote Erase Pero Tkanine Ce Pero & 12Pcs Toplote Izbrisljivi Pero Vložki za Obrt Quilting DIY Dressmaking Šivalni Pribor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.10

-30%

€4.44

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

6Pcs Toplote Erase Pero Tkanine Ce Pero & 12Pcs Toplote Izbrisljivi Pero Vložki za Obrt Quilting DIY Dressmaking Šivalni Pribor, Kaj boste dobili: obstajajo 6pcs torbica pen z 12pcs toplote izbrisljivi tkanine pero vložki, vložki so v 6 razvrstan barv, bež, rdeča, modra, bela, črna in rose, rdeča, 2 kosa za vsak barvni, dovolj, ce vložki za vas, da veljajo za dolgo časa.

Izbrisljivi in prilagodljiv: te toplote izbrisljivi tkanine ce peresa so izbrisljivi s toploto, ki ne pušča ostankov na nered vaša oblačila ali tkanine, in ne bo podrgnil proč, preden vaš projekt je končal, zaradi česar stvari postanejo lažje.

Priročen za shranjevanje: vsak toplote erase tkanine pero ponovno je z jasno skp, ki lahko ostane tudi, ko ga ne uporabljate, da se prepreči zapravljam; Prosimo, jih shranite v hladen prostor, da bi se izognili neposredni sončni svetlobi, idealen za usnje, tkanine in več, vendar ni primerna za nekatere tkanine, prosimo preizkusite na tkanine pred uporabo.

Praktično, da velja: te tkanine ce peresa lahko pišete linij z globo 1 mm pisni obliki točk, si lahko ogledate oznake jasno in enostavno slediti, ki ne preskoči preprosto, praktična za uporabo in bi vas lepo uporabo izkušenj.

Široko uporabo: segrevajte erase peresa z barvnimi vložki so primerni za obleko ce, ročna dela, vezenine in tako naprej, ki se lahko uporabljajo za oznake na različnih barvah tkanine, ki je idealen za izdelavo peresa za obe quilter in po meri.

Oznake: detelja quilting dobave, prym šivalne igle, vroče kul izbrisljivi pero, 5d diamond slikarstvo mir, mozaik krzno tkanine, tkanine pero, barkcloth, navzkrižno šiv prodaje, aluminij papirja, bedspread odeja.

Podatki

pacakge 6pcs torbica pen + 12pcs polnjenja
Funkcija Črnilo izginejo
Uporaba Navzkrižno Stitch
Izdelek Toplote Izbrisljivi pero
Torbica Pen velikost Približno 14 cm
Torbica Pen Materiala Plastični
Vrsta Krojač je Kreda
product4 navzkrižno šiv pero
Material Plastični
Blagovna Znamka JAY DOMA
product2 tkanine, flomaster
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela A031
Torbica Pen 6pcs
Polnjenje barve rdeča, modra, črna,bela,bež,rose, rdeča
product3 Krojač je Kreda
Polnjenje paket 12pcs

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

6Pcs Toplote Erase Pero Tkanine Ce Pero & 12Pcs Toplote Izbrisljivi Pero Vložki za Obrt Quilting DIY Dressmaking Šivalni Pribor

6Pcs Toplote Erase Pero Tkanine Ce Pero & 12Pcs Toplote Izbrisljivi Pero Vložki za Obrt Quilting DIY Dressmaking Šivalni Pribor

Podobni izdelki: