J-boks Rjava 64GB USB Flash Drive Smešno Opica Načrta Pendrive Memory Stick Ženske 16G 32GB Palec Drive za Računalnik Mac, Tablični računalnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€7.77

-10%

€8.64

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

O Po Meri Logo :

1.Minimalna Količina: Več kot 50pcs

2.Prosimo, da nam pošljete vaš logotip na nas, Mi bo učinkovito fotografijo za vas.

3.Logotip za lasersko graviranje, samo ene barve

4.Multicolor logotip in jih je potrebno plačati dodatnega denarja.

Značilnosti:

Blagovna znamka: J-boks Material: Kovina Kapaciteta:8GB/16GB/32GB/64GB Podporo USB 2.0 in 1.0 Enostavno plug and play namestitev Vmesnik: USB 2.0; Združljiv s sistemom Windows 98/Windows 7/Windows 8, Windows 10,Windows XP, Windows Vista, Mac OS 9.X/Linux2.4 ali zgoraj.Hi-Speed USB 2.0 port, potrebne za visoko hitrost prenosa Zaradi notranji sistem in postopek podatkov bo zavzemajo nekaj prostora in pravi zmogljivost zmanjša rahlo Stilsko lahki; prenosni,nov koncept modeliranja,klasična moda,kompaktna, Hitra Visoki Hitrosti; plug and play, v skladu z USB 2.0 specifikacijo, hitrosti prenosa podatkov.Prebrane podatke hitrost: 10 M-18 M/S(USB2.0) podatkov hitrosti zapisovanja: 3M-8M/S(USB2.0) Shranjevanje Življenjska doba: Več kot 10 let, LED Indikator, Brez zunanjega napajanja je potrebno 4.5 V ~ 5,5 V iz USB vmesnika Operacijski Temp: -10 do +55Deg.C Shranjevanje Temp: -20 do +55Deg.C Barva: Rjava Velikost:O 5.5x1.9x0.9 cm/2.16x0.74x0.39inch Neto Teža:24g Paketu: En Kos x USB 2.0 Flash Disk

Podrobne Slike:

O zmogljivosti zaslona v računalniku :

4 GB=približno 3.2 GB-3.5 GB

8GB=približno 6.9 GB-7.3 GB

16GB=približno 14GB-15GB

32GB=približno 28GB-30GB

64GB=približno 56GB-60GB

Flash pomnilnik prodajalci uporabljajo decimalni aritmetično: 1MB = 1000KB, 1G = 1000MB izračuna, ampak operacijski sistem, z uporabo binarnih aritmetično: 1MB = 1024KB, 1 GB = 1024MB.Torej, obstaja nekaj razlik med zaslon zmogljivost in nazivna zmogljivost pomnilnika flash izdelkov.Vendar, to je dovoljeno, da obstajajo.Prosimo, da ne dvomim v njegovo pristnost.Ta se izračuna razlika med proizvajalcem in naše PC; prosimo, Google 'Pomnilniško kartico sposobnosti", da bi dobili več informacij.

Nasveti:

1 Ne uporabljajte datoteke iz USB flash neposredno.Da bi bilo bolje najprej kopiranje datotek v računalnik deluje in nato kopirate nazaj na USB flash po operaciji.

2 razširiti USB flash njeno življenjsko dobo, da bi bilo bolje, da ga priključite na USB ključek navzdol po operaciji asap.

3 Pred odstranitvijo USB, prosim izbrisati simbol na desni strani zaslona osebnega RAČUNALNIKA, da se izognete manjkajoče datoteke v jed.

4 Prosimo, da ne formatirate USB pogosto je za to lahko poškodujejo USB flash.

Pogoji prodaje: 1. Smo zelo trdo delati, da zagotovi najboljšo predstavitev slog in barvo izdelka skozi naše fotografije in opise. 2. Kot Kupec to je vaša odgovornost, da se prebrali in razumeli barve description kot da je barva elementa, ki ga kupujejo.Če ste negotovi, prosim e-pošte za pojasnilo. 3. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe. 4. Prosimo, izberite vašo izdelkom skrbno in vprašati vsa vprašanja, ki so pred ponudbe.Smo ljubezen vprašanja, zato prosite stran!Pišite nam: 1. Ko boste dobili element, prosimo, preglejte in se prepričajte, da ste dobili točno tisto, kar ste plačali za.Ko boste zadovoljiti z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas in bomo naredili enako za vas. 2. Če imate občutek, da imaš element, ki je drugačen od tistega, ki ste jih naročili, ali če je prispel poškodovan ali če niste zadovoljni s to postavko, nam pišite in bomo radi delajo z vami, pri reševanju kakršnih koli težav.Vljudno prosimo, da nas kontaktirate pred kakršno koli dejanje.Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli za vsako vprašanje, ki je preko ebay sporočilo ali e-pošto, vam bomo odgovorili v roku 12 ur.( RAZEN ob vikendih in praznikih.) 3. Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas je Ponudba Z Zaupanjem! 4. Naše poslovanje ure: 9 na 6 PM Pekingu Čas.Od ponedeljka do petka (razen Prazniki) - ne Bomo odgovorili na vsa e-poštna sporočila prek vikendi in prazniki.Vse e-pošte se bo odgovoril na to, da je bil prejet naslednji delovni dan.

Oznake: shandian usb, topk usb, zabavno usb ključev, pogon usb flash, opica usb, risanka usb ključ, bliskovni pogon ženska, oblika usb ključka, usb ključev grappig, usb ženska.

Podatki

Izdelek Stanje Park
usb ključek 32gb Pomnilnik za shranjevanje
Šifriranje No
Material Plastični
pogon za namizni prenosni računalnik macbook
Flash Disk po meri logo osebno
Zmogljivosti 8GB/16GB/32GB/64GB
Združljiv Sistem Windows 98/Windows 7/Windows 8, Windows 10, Windows XP, Windows Vista,
Združljivo Napravo Desktop/Avto Studio/Laptop/Zvočniki/Video Projektor
Teža Izdelka 24g
Paket No
Vrsta Izdelka usb flash
Poreklo CN(Izvora)
barve rjava
Številka Modela Opica USB Flash
Blagovna Znamka J-boks
usb flash pendrive
Čas je, da trg December 2016
Vrsta Vmesnika USB 2.0
Slog Živali

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

J-boks Rjava 64GB USB Flash Drive Smešno Opica Načrta Pendrive Memory Stick Ženske 16G 32GB Palec Drive za Računalnik Mac, Tablični računalnik

J-boks Rjava 64GB USB Flash Drive Smešno Opica Načrta Pendrive Memory Stick Ženske 16G 32GB Palec Drive za Računalnik Mac, Tablični računalnik

Podobni izdelki: