1Pcs 30*30*1.1 mm 50R/50T Optični Beam Splitter Ploščo Optičnega Laserske Leče Za Laserji Analizo Spektra Instrumentov, Itd

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.98

-34%

€9.07

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

{infomodule}

Ime: 1Pcs 30*30*1.1 mm 50R/50T Optični Beam Splitter Ploščo Optičnega Laser Objektiv

Model: A27113

Specifikacije:

Oblika: Kvadrat

Barva: Srednje sivo

Material: Optično steklo

Velikost: 30 x 30 mm(1.2 x 1.2")

Debelina: 1.1 mm

T:R: 50%:50%

Kakovosti Površinskih:40-20

Vpadni kot: 45 stopinj

Vidna band: 400-700nm

Funkcija

- Optični beam splitter ploščo je leča, ki omogoča, svetlo, delno skozi in delno odraža, da se doseže učinek delitev svetlobe.To je prevlečena na površino s posebno film(Ena stran je prevlečena z visoko razmislek nanos; na drugi strani je prevlečen s prevleko proti odsevu), tako da je incident svetlobe lahko odražajo polovici prenos, s tem delitev žarka svetlobe, v odraža žarek in prenašajo žarek, ki tvorijo dva žarki.

- Sprejema visoko precizne optični delilnik premaz z prednosti visokega sijaja, brez prikazen, jasno, slikanje, nobene črne pike in ne razpršene.

- Lahko se uporablja za laserji, analiza spektra instrumenti, optični inštrumenti za detekcijo, biološki mikroskop vzorec priznanje opreme, laser luči, digitalni fotoaparati, 3D sliko sinteza, itd.

Paket vključuje:

1 x Optični Beam Splitter Ploščo

Obvestilo:

1.Prosimo, dovolite 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslona, prosimo za razumevanje.

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne pristojbine, posredniške provizije, in es za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: co2 laser ogledalo, mini led magnifiers, laser ščit, dichroic, napolnjene stekla, optični beamsplitter, gcc, 10000 mw laser, laser m, co2 laser cev objektiva.

Podatki

Uporaba Optični
Številka Modela Optični Beam Splitter Ploščo
Poreklo CN(Izvora)
Struktura Drugo
Blagovna Znamka ZEAST
Material Drugo
Velikost 30x30mm
Oblika Drugo
Debelina 1.1 mm
barve Srednje Sivo
Certificiranje NOBEN

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1Pcs 30*30*1.1 mm 50R/50T Optični Beam Splitter Ploščo Optičnega Laserske Leče Za Laserji Analizo Spektra Instrumentov, Itd

1Pcs 30*30*1.1 mm 50R/50T Optični Beam Splitter Ploščo Optičnega Laserske Leče Za Laserji Analizo Spektra Instrumentov, Itd

Podobni izdelki: