TUMBEELLUWA Rhombus Vijolični Kristal Palec Skrbi Kamen Čakro, Reiki Healing Kristalno Žep za Palm Kamna

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.31

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Tip: Rhombus Palec Skrbi Kamen Čakro, Reiki Healing Kristalno Žep za Palm Kamen Velikost Podrobnosti(Cca): 53x37x6mm-57x40x9mm Količina: 1Pc/2Pc/5Pc/10Pc Teža(Približno): 15-30 Gram/osebne Računalnike, Material: Kamen, Stanje: Novo *Skrbite, Kamni,poliran,gladko,ročno izrezljano,rahlo razlikujejo glede na velikost in obarvanost. *Žepni Kamni z lahkoto prilegajo v žep,ki je kot nalašč, da držite v rokah,vsak dan nosijo, zaviti, mesto v mreži, ali kateri koli drug kraj, ki si želijo. *Skrbite/Palm Kamni - počutim se odlično, da držite v roki, za sprostitev ali anksioznost olajšave.Povečanje za meditacijo,za pomoč pri zdravljenju um,telo in duha.Krepi srce in omogoča energije, tok skozi srce čakra pravilno.OPOZORILO

Prosimo, Preberite vse dražbene pogoje pred ponudb, hvala vam!Fotografije ne prikazujejo dejanskih velikosti, prosimo, oglejte si opis za velikost podrobnosti.Trudimo se, da so naše kamni in nakit natančno.Včasih zato, ker se bliskavica uporablja v fotografiji ali povečanje fotografije ali nastavitev računalniških monitorjev, so možne manjše razlike v barvi.Boste prejeli podoben tistemu, kot je na sliki.

Stik Z Nami

Dobrodošli, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Vaš e-poštni navadno odgovoril v roku 24 ur, od ponedeljka do sobote in v najkrajšem možnem času ob vikendih.Če ne prejmete odgovora v tem času prosimo, preverite mapo z VSILJENO ali MNOŽIČNO e-pošto polje za naš odgovor.

Oznake: goba za prah, orodje za čiščenje šivov, zlato popka obroč, ročica za orodje, geod, kamen skrbi, prikaz kamna, reiki simbol, kristalno dlani, narava kamen in kristala.

Podatki

Glavni Kamen Ametist
Blagovna Znamka TUMBEELLUWA
Številka Modela G
Postavka Vrsta Nakit Embalaža & Zaslon
Material Kamen
Značilnosti Izdelka Ročno Izrezljano,Poliran,Nemoteno
stanje Nova
Količina 1Pc/2Pc/5Pc/10Pc
Velikost Podrobnosti(Cca) 53x37x6mm-57x40x9mm
Teža(Pribl.) 15-30 Gram/Kos

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

TUMBEELLUWA Rhombus Vijolični Kristal Palec Skrbi Kamen Čakro, Reiki Healing Kristalno Žep za Palm Kamna

TUMBEELLUWA Rhombus Vijolični Kristal Palec Skrbi Kamen Čakro, Reiki Healing Kristalno Žep za Palm Kamna

Podobni izdelki: