Zanchie Brezžične Bluetooth Slušalke Stereo Hi-Fi Nad Uho Slušalke z Mikrofonom, Zložljive, 30H Dolžina, Telefona in PC

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€18.68

-63%

€51.87

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

【Hi-Fi STEREO ZVOK】– Dvojno močna, 40 mm gonilnike dostaviti res-za-življenje zvok z bogatimi basi, neverjetno mids, in super svež vzponih.Zaprta-nazaj design se prepreči uhajanje zvoka, lahko predvajate glasbo, glasno, brez motečih oseba poleg vas.Vljudno Opomba: Ta bluetooth slušalke, pasivne hrupa izolacijo, ki NISO aktivni šumov(ANC), da se ne more preklicati hrupa v celoti, pa ne bodo prazni baterijo in škodo, zvok.Nad uho earpads pazite na uho blazine okoli ušesa tesno, da bi dobili boljše Hi-Fi stereo zvok izkušnje in se potopite v bogat zvok. 【NIKOLI ne IZKLOPITE】– Graditi-v visoki kakovosti varno polnjenje baterije s garancije.To traja 4 ure, da se popolnoma brezplačno Brezžične Slušalke in zadnjih 30 ur delovanja baterije v brezžični način (glasba čas/ talking čas).Nazaj gor kot žične slušalke z določeno 3.5 mm avdio kabel priključen na vaš vtičnica za slušalke, tako da slušalke ne bo nikoli izklop. 【UDOBNO & NASTAVLJIVA & ZLOŽLJIVE】– Vse ZANCHIE Slušalke z mehko pomnilnika-beljakovin nad uho blazine simulacijo človeških teksturo kože, ki ponujajo trajno udobje.Slušalke z nastavljivo glavo, zaradi česar je podesan za vse velikosti glave, otroke in odrasle.Zložljive modela je, ne samo za shranjevanje mizi prostor, vendar za prevoz v priloženo vrečko. 【HANDS-FREE (prostoročni klici in vgrajeni MIKROFON】– Nadzor Glasbe ali za sprejem/konec klicev, pravico iz vaše slušalke za gradnjo, v nadzor.ZANCHIE brezžične bluetooth slušalke opremljen z visoko kakovostno vgrajen mikrofon za prostoročno klici, osebe, s katero se pogovarjate, lahko z slišati vaš glas, jasno.Opomba: Mikrofon deluje samo v brezžični način. 【STABILNO POVEZAVO & VRHUNSKO ZDRUŽLJIVOST】– ZANCHIE Bluetooth Slušalke z DRUŽBENO čipi in Bluetooth 4.0 tehnologija zagotavlja hitro in stabilno povezavo vaše naprave bluetooth v 33 čevljev brezžično.Kot so mobilni Telefoni, ipad, tablični računalniki, računalniki, Televizorji (OPOMBA: To potrebuje Bluetooth oddajnik za TV brez vgrajenega Bluetooth)

Hi-Fi STEREO ZVOK

– Dvojno močna, 40 mm gonilnike dostaviti res-za-življenje zvok z bogatimi basi, neverjetno mids, in super svež vzponih.

UDOBNO & ZLOŽLJIVI

– Vse ZANCHIE Slušalke z mehko pomnilnika-beljakovin nad uho blazine simulacijo človeških teksturo kože, ki ponujajo trajno udobje. – Slušalke z nastavljivo glavo, zaradi česar je podesan za vse velikosti glave, otroke in odrasle. – Zložljive modela je, ne samo za shranjevanje mizi prostor, vendar za prevoz v priloženo vrečko.

NIKOLI VKLOP / IZKLOP

– Graditi-v visoki kakovosti polnilne baterije varno.To traja 4 ure, da se popolnoma brezplačno Brezžične Slušalke in zadnjih 30 ur delovanja baterije v brezžični način (glasba čas/ talking čas). – Nazaj, gor kot žične slušalke z določeno 3.5 mm avdio kabel priključen na vaš vtičnica za slušalke, tako da slušalke ne bo nikoli izklop.

HANDS-FREE (PROSTOROČNI KLICI IN VGRAJENI MIKROFON

– ZANCHIE brezžične bluetooth slušalke opremljen z visoko kakovostno vgrajen mikrofon za prostoročno klici, osebe, s katero se pogovarjate, lahko z slišati vaš glas, jasno. – Opomba: Mikrofon deluje samo v brezžični način.

STABILNA POVEZAVA & VRHUNSKO ZDRUŽLJIVOST

– ZANCHIE Bluetooth Slušalke z DRUŽBENO čipi in Bluetooth 4.0 tehnologija zagotavlja hitro in stabilno povezavo vaše naprave bluetooth v 33 čevljev brezžično. – Kot so mobilni Telefoni, ipad, tablični računalniki, računalniki, Televizorji (OPOMBA: To potrebuje Bluetooth oddajnik za TV brez vgrajenega Bluetooth)

Lahek, klasičnih styling ZEB608 Over-the-Uho, so jasne, Hi-Fi zvok in dolgotrajno udobje.ZANCHIE Bluetooth slušalke ponujajo prijetno srednje in visoke tone za jasno vokalom in besedili, skupaj z močnimi bas.Mehko earpads prilegajo tesno okrog celotnega ušesa, vam ponuja jasen zvok z blokado hrupa v okolju.Uživajte Svoje Glasbe Ali ste prevoz na delo, na dolgih let, ali poskuša osredotočiti, to bluetooth slušalke lahko božji dar.Veljavno lahko prizore vsakodnevno uporabo doma, v pisarni, delo v telovadnici, tek, jahanje, tek ali druge šport, na ravnini, ki potujejo in tako naprej.ZANCHIE wirelesss slušalke prav tako je geat darilo za otroke Značilnosti.Realistično 3D Stereo Hi-Fi Zvok b.Neverjetno Dolgo Življenjsko dobo Baterije c.Ergonomska nad uho design: Udobno tudi z očali.d.Nastavljiva Glavo: Brezplačno prilagodite glavo, da se prilega vse glavo oblik in velikosti, ne glede na to otroci ali odrasli.e.

Napredno Združljivost: Enostavno in hitro povezovanje z VSE naprave Bluetooth Specifikacijo Bluetooth Različica: 4.0 Povezave obseg: 33 čevljev (10 metrov) za Predvajanje/čas Pogovora: 30 ur čas Pripravljenosti: 500 ur čas polnjenja: 4 ure Baterije kapaciteta: 600mAh za ponovno Polnjenje, Kaj je v škatli 1x ZANCHIE Bluetooth Slušalke 1x 3.5 mm Audio Kabel, 1x USB Kabel za Polnjenje 1x Prenosna Torba 1x Uporabniški Priročnik, Vljudno Opombe: 1. Če je vaš TV/PS4 NI tehnologijo Bluetooth, boste morali kupiti LOČENO vmesnik bluetooth. 2. Prosimo, da izključite slušalke, vsak 1-2 ur, da bi dobili ušesa, se sprostite in jih zaščitili pred muggy okolje.

Oznake: trgovina brezžične slušalke, ks bluetooth čepkov, magnet iz neodima, ninja xiaomi slušalke, bluthooth, soyto stereo slušalke, skupina mikrofon, headphon, gaming slušalke slušalke, uiisii slušalke bluetooth.

Podatki

Nadzor Glasnosti Da,
Package Seznama 3,5 mm Jack Adapter
Aktivno Odstranjevanje-Preklic No
Vrsta Magneta Neodymium
Sporočilo Brezžični+Žično
Način Polnjenja Kabel
Poreklo CN(Izvora)
Bluetooth Različice 4.0
Certificiranje ROHS
Nadzor Gumb Da,
Številka Modela LB680
Brezžična Vrsta Bluetooth
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Tip Vtiča Vrstica Vrsta
Earpads
Dolžina
Vokalizmu Načelo Dinamično
Z Mikrofonom Da,
Funkcija Otroci' Slušalke
Blagovna Znamka zanchie
Gonilnik Za Premer 40 mm
Značilnosti Z Mikrofonom
Slušalke Blazine Materiala Spominske Pene
Slog Čez Uho
Občutljivost 84dB
Brezžično Da,
Zmogljivost Baterije
Priključki USB

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Zanchie Brezžične Bluetooth Slušalke Stereo Hi-Fi Nad Uho Slušalke z Mikrofonom, Zložljive, 30H Dolžina, Telefona in PC

Zanchie Brezžične Bluetooth Slušalke Stereo Hi-Fi Nad Uho Slušalke z Mikrofonom, Zložljive, 30H Dolžina, Telefona in PC

Podobni izdelki: