ANM22PE08 NVMe Krmilnik PCIe na M. 2 Dualport z headsink ( ne z ssd )

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€22.48

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Pregled Izdelka

Model ANM22PE08 AVTOBUS PCI Express 3.0 x8 Kanal 2ports povežite M. 2 Mkey priključki Višina Da LED Da OS potrebujejo podporo NVMe

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Zakaj vam nakup iz Ceacent Podjetje?A: Ceacent je podjetje, specializirano za shranjevanje in omrežjem.Smo že v tem poslu več kot 10 let.V: Kaj so izdelek prednosti Ceacent?A: Kakovost in storitev, ki so naši največji prednosti.Naše nadzor kakovosti in po-prodajno službo bo zagotovil najboljšo storitev.Q: Ali Ceacent je pravi naslov pisarne ali samo prodajajo na Ali Express?O: mi Smo redno teče podjetje z več kot 30 zaposlenimi.Imamo lastno pisarno in skladišče, QC oddelek.

Garancija/Vrnitev/Vračilo Kupnine

1. Vse Krmilnik za Kartice, Omrežne Kartice, SAS HBA convered z 3 leta garancije. 2. Kabel, Modul, Drugi Dodatki, pokrita z 1 letno garancijo 3. Pišite nam v roku 7 dni po prejemu blaga, imate 30days vrniti. 4. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni embalaži.V vseh delih. 5. Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 6. Vračilo kupnine v roku sedmih dni po prejemu vrniti. 7. Smo vsi nosijo vse dostava odgovoren, če se proizvodi ne, kot se oglašuje.

Plačila in dobave

Sprejemamo Alipay, PayPal, Zahodne unije, T/T. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive preko PayPal ali Depozitni in Ali express.Uvozne dajatve so davki, ki niso vključeni.Mi lahko ladja blaga v vseh delih sveta skozi glavna poštnih in hitre načine.Prosimo, izberite logistika metoda primerna za vas glede na vaše stroške in čas.Zgoraj navedeni stroški ne vključujejo tarifne.

Oznake: hp m277, exp gdc ngff, pci express x1, nvme ssd, primeru jonsbo, nvme pci, sd pci e, mini pcie, mini pci e, sata ii ssd.

Podatki

Vmesnik nvme m.2
Model ANM22PE08
Uporaba nvme ssd
Številka Modela ANM22PE08
Blagovna Znamka CEACENT
Vrsta Vmesnika PCI Express
QC 100% opravili
Vrsta Dodaj Na Kartice
Reža PCIe3.0 X8
Paket Trgovina na drobno
Garancija 3yr

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

ANM22PE08 NVMe Krmilnik PCIe na M. 2 Dualport z headsink ( ne z ssd )

ANM22PE08 NVMe Krmilnik PCIe na M. 2 Dualport z headsink ( ne z ssd )

Podobni izdelki: