Kratek Rokav Nosečnosti, Porodniškega Oblačila Porodniškega Obleko, ki Dojijo, Obleke za Nosečnice, Doječe Obleko

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€11.70

-32%

€17.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opisi:MamaLove Nov Slog Porodniškega Oblačila Porodniškega Obleke doječim materam, ki Dojijo, Obleke za Nosečnice, nosečnice Obleko 1).Material: 95% Bombaž, 5% spandex 2).Velikosti na voljo: S&M&L in XL, S: Prsi: 84-90cm Rokav: 21 cm dolžina: 122 cm M: Prsi: 90-96 cm Rokav: za 22,5 cm dolžina: 124cm L: Prsi: 96-102cm Rokav: 24 cm > > dolžina: 126 cm XL: Prsi: 102-108 cm Rokav: 25,5 cm dolžina: 128 cm 3) Funkcija: EKO-Prijazne tkanine, anti-bakterijske tropilaelaps, Enostavno za nego, Modni Slog, velika elastičnost, mehkobo, udobno, dihanje Znoj-absorbent, nosil se Sprostite.Vaš OEM Modelov so dobrodošle. 4).Ladja datum: 24 ur po tem, ko je potrjena.Pls.vas prosimo, da nas kontaktirate, če si želite Premešamo, da bi druge različne predmete.

Plačilo: S Paypal, ALI T/T. Dostava: 1).Blago se praviloma odpošlje v roku 3 delovnih dneh po prejemu vašega plačila. 2).Običajno naročila, bo poslana po EMS ali DHL ali UPS,pls.nas o tem vnaprej obvestite, če potrebujete druge dostava pot. 3).Sledenje, št.bo napisano na spletni strani za sledenje po odpremnega,pls.dovolite, 5-7 delovnih dni za ladijski promet, ki jih UPS, DHL ali,7-10 delovnih dni za EMS dostava. 4).Kupci so odgovorni za uvoznih dajatev in lokalnih davkov za svojo državo, če sploh. 5).Prosimo, prepričajte se, da je Ladja-Na naslov, ki ste ga writting v vašem naročilu je pravilna.Politika Vračanja: 1).Nudimo 30 dni garancija za ta izdelek,vendar ne sprejemamo vrniti vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali poškodovane factitiously. 2).Pls.pišite nam po e-pošti in opisati škodo, skupaj s slikami.Pls.odzove v roku 2 dni po tvoje prejemu, če je škodo. 3).Pls.dovolite malo barva razlika zaradi različnih fotoaparat ali svetlo okolje. 4).Mi bomo nadaljevali obvestila v roku 2 dni po prejemu.Vračilo se izvajajo le, če zamenjava ni na voljo.

Oznake: mati, čustva mame dojencek dekliška, čustva mame porodniškega hlače, čustva mame, moda porodniškega hlače, obleka in jakna mati od nevesto, mati ženina, čustva mame oblačila, obleko dolgo mati od nevesto, čustva mame, otroške stvari, nevesta, mati.

Podatki

Ovratnik Čoln Vratu
Barvni Slog Kontrast Barve
Dekoracijo Ruffles
Slog Priložnostne
Dolžina Obleke Mid-Tele
Vrsta Tkanine Ribja kost
Ime Oddelka Porodniški
Vzorec Tipa Cvetlični
Silhueta A-LINIJE
Material Bombaž
Blagovna Znamka Čustva Mame
Spol ŽENSKE
Rokav Dolžina(cm) Kratka

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Kratek Rokav Nosečnosti, Porodniškega Oblačila Porodniškega Obleko, ki Dojijo, Obleke za Nosečnice, Doječe Obleko

Kratek Rokav Nosečnosti, Porodniškega Oblačila Porodniškega Obleko, ki Dojijo, Obleke za Nosečnice, Doječe Obleko

Podobni izdelki: