Božična Dekoracija Božiček Električni Plezanje po Stopnicah Viseči Okras Božič Igrače, Okraski za Božično Drevo, Lepo Darila

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.49

-40%

€16.08

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Božična Dekoracija Božiček Električni Plezanje Viseči Okras Božič Igrače

Opisi: Vzorec: Edinstven plezanje modeliranje,čudovit Plezalni Božiček,lepe obrazne mimike z mini zlati breme na hrbtu,je plezanje po vrvi lestve.Uporaba: visi iz Božično drevo, stairwell, okna,vrata ali nad ne sveti kamin,odlično darilo za Božič, Poroko ali Novo Leto,dodaj vesel festivala vzdušje.Prihaja z zlato ogrlico, usklajevati tudi z vsako Božični dekor zbirko.Material: ne tkano, varne in trajne, je skrbno pristrižene z močno stereoskopski smislu.

Objemu spiriting Božič z našo plezalni božiček,velik božični okrasek, okraski za božično zabavo doma dekor.Lestev dolžine 50 cm Igrača potrebuje 2 AA baterije.(ni vključena v proizvodi)

Package:

1 x Božič Santa Claus Električni Plezanje Viseči Okras Božič Igrače

1 x L adder

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Vsa naročila, bo poslana v roku 3 delovnih dni po tem, ko smo uspešno prejeli vaše plačilo.

3. Nudimo redno Post Air Mail in nastavili brezplačna dostava metod.

4. Ker trgovini, je trans-nacionalnih, kot tudi letalska pošta je najcenejši način dostave, to bo trajalo dolgo čas za dostavo.Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, izberite Express in plačati takso.

5. Nismo odgovorni za svoje Carine.

1. Če elementi so na voljo v slabem stanju, ko je prejel, prosimo, obrnite na nas prosto.Smo lahko povrne denar ali poslati novega za vas.

2. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ker so osebne preference, ga lahko vrnete k nam v roku 7 dni.Boste morali plačati tovora.

3.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

1.12 mesecev garancije

2.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element ali s problemom kakovosti,prosimo, obrnite na nas,mi vam lahko ponudi vrnitev ali poslati garancije, vendar vas prosimo, ponuditi dokaze, problem aktivno.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi

Oznake: radio božično drevo, turquiose božično drevo, vzpon stopnice igrača, invalidski voziček starejši, električni voziček, stopnice voziček, plesni božično drevo, drevo božič električni, voziček stopnice, huiran božično drevo.

Podatki

Vrsta Santa Claus, hoja po stopnicah
Številka Modela Kot Kažejo
Nastavite Vrsto No
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Debelo No
Pakiranje No Darilo Polje

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Božična Dekoracija Božiček Električni Plezanje po Stopnicah Viseči Okras Božič Igrače, Okraski za Božično Drevo, Lepo Darila

Božična Dekoracija Božiček Električni Plezanje po Stopnicah Viseči Okras Božič Igrače, Okraski za Božično Drevo, Lepo Darila

Podobni izdelki: