Polychrome Moške Lice Boksarice Krepitev Torbica Bikini Varčen Dostopi spodnje Perilo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€7.94

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Moda za Moške Mini Lice Boksarice Perilo Krepitev Torbica Varčen Dostopi Zbirka Spandex Velikosti M, L, XL 14 Barve Za Izberite TS55-6

*Opis : 1).Ti mens predrzen, hlače, primerna in počutim se odlično.Zdrav, kot pa na kratko (tight), vendar so primerne tudi zadaj, kot so tangice (up rit).Tudi super za vse dan nositi.

2).Obris torbica je bil posebej zasnovan za edinstven štrli profil.to je praktično športen videz, ki je moško in oko-lov!.

3).Ozke mednožje & Višina Cut vodi do seksi tangice slog nazaj, ki daje minimalno kritje, vendar je tudi zelo udobne za nošenje.

4).Mehko & stretch tkanina je izdelana iz najlona in elastana, tako da boste lahko prepričani, veliko fit in super občutek na koži.

5).Večbarvni stretch tkanina, Limited Edition, v omejenih količinah, Je nekaj ljudi, ki ga imajo...

6).Lahko se uporablja kot kopalke,Presenečenje ji in udobje vas.Uživali .

7).1/2 nazaj pokritost, Moda & Seksi

*Pogoj: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti

* Material: 85% Najlon + 15% Spandex

* Količina: 1

* Barva(14 barvah ): Tropskih Rib, Epiphyllum, Bel Sladoled, Wildflowers, Velike Dlani, perzijski Vzorec, Roza Klobuk, Zelena Hibiscus, Roza Hibiscus, Modra Preveri, Pearl Trak, Velika Mavrica Trak, Lubenica, Campsis Grandiflora

Vsak izdelek je cvetlični vzorec, Vendar vzorec zgoraj vsak izdelek, ni isto .

* Velikost: M / L / XL

Velikost Tabele (1 inch=2.54 CM)

Velikost

M

L

XL

Pasu

CM

72~86

77~92

82~98

Palčni

28.3~33.8

30.3~36.2

32.2~za 38,5

Za Ljudi, Visok(CM)

160~175

165~180

170~188 Prosimo, preverite meritve in izbrati pravega

Opombe: 1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov.

3. Vsak izdelek je Cvetlični vzorec, Vendar vzorec zgoraj vsak izdelek, ni isto.

Povratne informacije:

Vedno smo prejeli pozitivne povratne informacije.Če obstaja nezadovoljstvo in si želim, da me pusti Negativne ali Nevtralne povratne informacije, prosimo, kontaktirajte me prvi.Tako bomo lahko s skupnimi močmi, da bi bilo prav za vas.In negativne povratne informacije, je res slabo za naš prodajalec.To bo vplivalo na našo prodajno, je naš dohodek.Upam, da ste razumeli.najlepša hvala

Dostava:

Z air mail, običajno to traja približno 15~28 delovnih dni, da pridejo(razen ZDA, ZDA, potrebuje le o 8-19 delovnih dni).Bomo pošljete vaš izdelek v roku 24-48 ur(običajno v roku 24 ur) po plačilu se obračunajo (zapore kaj nepredvidenega),nato pa poslali OBVESTILO o pošiljanju.vendar pravi čas dostave je iz pošiljatelja nadzor, nismo odgovorni za rok dobave.če še niste prejeli v roku 25 dni, se prosimo, da stik z mano, bom urediti vračilo ali pošljite en nov element, da, upam, da za vaše razumevanje.

Politika Vračanja:

Smo predložiti vse, kar vedno pride z garancijo na zadovoljstvo: če najdete kakršne koli težave s kakovostjo, ko boste dobili točke.Prosimo, kontaktirajte nas kmalu.Sprejemamo zamenjavo ali vračilo kupnine v roku 7 dni od prejema.Povrnili vam bomo kupnino, ne pa tudi ladijski promet in manipulativni stroški.Povratni prevoz, bi bilo na vaše stroške in bi tudi ne, da ponovno plačati za izmenjavo da se ponovno ladjo iz vas.Prosimo, upoštevajte, da predmete treba vrniti, morajo biti v NOVO stanje.Obrnite se na nas, preden se je vrnil elemente!

Storitve Za Stranke:

Pozdravljamo in si prizadevati, da se odzove vsa e-poštna sporočila, ki jih prejmemo, običajno v roku 24 ur.Če še niste slišali od nas, najverjetneje niti nismo prejeli vaš e-pošta ali spam filtri blokiranja naš odgovor.Prosimo, bodite prepričani, da preverite svoje množično e-pošto v mapo in nastavite filtre za vsiljeno pošto, da omogočajo e-poštnih sporočil od nas.

Oznake: moške boksarice gej, boksar, boksar moške spodnje perilo, calzon ženska, boxer kratke, ženske jockstraps, jockey najlon moško spodnje perilo, moški vejo spodnje perilo, ženske spodnje perilo, moda za moške.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Vzorec Tipa Tiskanje
Številka Modela TS55-6
Spol MOŠKI
Hlačke & Boxers Boksar Hlače
Material Spandex

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Polychrome Moške Lice Boksarice Krepitev Torbica Bikini Varčen Dostopi spodnje Perilo

Polychrome Moške Lice Boksarice Krepitev Torbica Bikini Varčen Dostopi spodnje Perilo

Podobni izdelki: