LANMREM 2021 Poletje novo vintage print A - linija obleke famale svoboden velikosti naguban obleke za ženske visoke kakovosti YJ307

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€37.77

-49%

€74.06

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Ena Velikost (enota:cm)

Dolžina:115

Bankrot:120

Teža: kg

Opomba: 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palčni

Slike, ki so jih sprejele lastnik sam, in nekaj kromatične aberacij so normalni.

Um skrbno

Hvala

: 10:00 vsak teden od časa do časa.Prosimo, bodite pozorni

Pred prodajo posvetovanje: prosimo, obrnite na storitve za stranke, da pred nakupom potrditi, ali je vse blago, ali je treba narediti rezervacijo, kakor tudi višino in težo, itd.

Dostava: traja približno 3 dni po dostavi, ne poberem nujna naročila, ki je predmet strani čas

Express: naš privzeti rima dostavo, če jo potrebujete za pošiljanje SF, vas prosimo, da do razlike

Vrnitev: Ta problem je najbolj glavobol zame, zato prosimo, da ga pozorno preberite.Ni razloga, da se vrnete v trgovino, za sedem dni.Ne gre za opremljanje sobe.Vsak element je natančno preveri in pošlje posamezno stranko.Stranke, ki so kot razlog za vrnitev blaga naj ne kupujejo blago v tej trgovini, da bi se izognili nepotrebnih sporov.Ker ste se odločili za nakup naših izdelkov.To pomeni, da ste razumeli, in se dogovorili za trgovanje pravila kupca obvestila.Če je nesprejemljivo, vas prosimo, da ovinek.

Merjenje: vse naše dimenzije so merjene ročno, metoda merjenja je drugačen, ali napake 2-4 cm, kot so pletenje, elastičnost, je razumno, ne kakovosti problem, ne pa kot vrnitev stanju.

Barva razlika: barvna razlika v spletni trgovini je težko povsem izogniti.Različni monitorji različne zasloni mobilnih telefonov, in različnih zaprtih prostorih in na prostem svetlobe vpliva na barvo obleke.Zato, nekaj barve razlika je normalno, ne pa kot vrnitev pogoj, hvala za razumevanje

Subtilna napake: vsako zahtevam kupca in estetski ravni so različne, in ni nobenega jamstva, da je otrok kot nalašč v očeh stranke, tako kot tisoč Zaselkov v očeh tisoč ljudi, je težko zagotoviti popolnost v oblačila.Ne moremo ničesar storiti za tiste, ki opravljajo perfectionism preveč.Hkrati naši trgovini pojasnjuje naslednje non-težave s kakovostjo, kot so manjše napake.

1: blago, ki se razlikuje od tistega, kar si si predstavljala.So različni, od mehkih in trdih debeline si si predstavljala.Se počutim zelo pregleden, neprimerno in ni všeč.

2: majhne luknjice, mala nit konča, v prahu znamke, lahko čisto majhne madeže, priročnik za povezovanje z žeblji ni podjetje, stružnica usmerjanje napaka obseg nagib, RAČUNALNIK ali mobilni telefon prikaže povzroča rahlo kromatične aberacije.

3. Neenakomeren oblačila, rahlo offset tisk pokanje in vonja zaradi hitre dostave proces

Zgoraj manjših napak, ki ne sodi v področje kakovosti odobril naši trgovini, prosimo za razumevanje

Pranje: večina oblačila prodajajo so svila, volna, kašmir, itd.Suho čiščenje je priporočljivo.

Opombe: Smo zavrne prejeli plačilo paket.Če se zamenjava je zaradi naše razlogov, prosimo, da plača poštnino prvi, potem pa se bomo vrnili pa vam preko Alipay,

Po podpisu, tam so sledi oblačil in parfumov.Za blago, ki se ne smejo prati, oblačil, ki povzročajo škodo in vpliva na sekundarno prodajno po podpisu zavrne.

Omejitve: nakupovanje je zelo lepa stvar, vas prosimo, trgovina racionalno.

1: V zadnjih stopnja donosa presega 50%.Strankam stopnja donosa top 5% trgovina

2: navedite gostje, ki se nočejo komunicirati in vzrok pritožbe in spori v zvezi z ocenjevanjem in osebno napad, zlonamerno razbiti, nesramen in neprijazno gostje v ocenjevanje.

3: Vrnitev oblačila, da povzroči človek škodo, česar očitno nositi znamke, ki nočejo komunicirati, in prisilno vračanje gostov.

Vzdrževanje način naguban izdelki

· O pranju

Prosimo, da ga v pralnici neto za kratek čas pralni pranje ali nežno umivanje rok po temperaturi vode manj kot 30℃.

Ko nežno dehidracijo, poskrbi oblačilo v smeri gub in jo postavite v dobro zračen prostor, da se posuši.

Da bi oblačila držite dlje, zato je priporočljivo, da pranje po vsaki obrabe.

· O shranjevanje

Prosimo, roll up skupaj pokrovček in ga shranite.

· Ne suho čiščenje.

naguban izdelki niso lahko izpostavljene visokim temperaturam, zato prosimo, da ne uporabite sušilnih, električni likalniki ali parni likalniki.

Prosim, ne nositi v vlažnem stanju, za dolgo časa.

Prosim, ne uporablja pritiska in sile, medtem ko raztezanje obleko.

Oznake: ženska obleka, klub slog, dogovorili majica, linija obleko 2021, jersey mavrica, svinčnik krilo ženske, obleka za ženske, 2021 pomlad, uf letnik, big obleka velikost.

Podatki

Dolžina Obleke Mid-Tele
Sezona pomlad poletje jesen
Slog Priložnostne
Starost Starosti 18-35 Let
barve 2 Barvi
Sestavine vsebine Več kot 95%
Pasu Naravni
Vzorec Tipa Tiskanje
Material Razvrstan
Številka Modela 238
Izrez O-Vratu
Dekoracijo Draped
Blagovna Znamka LANMREM
Krilo Tip Velika nihalo tip
Silhueta Svoboden
1 ropa mujer
Rokav Slog Redni
Leto 2020
2 Dame Oblačenja
Poreklo CN(Izvora)
Rokav Dolžina(cm) Tri Četrtine

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

LANMREM 2021 Poletje novo vintage print A - linija obleke famale svoboden velikosti naguban obleke za ženske visoke kakovosti YJ307

LANMREM 2021 Poletje novo vintage print A - linija obleke famale svoboden velikosti naguban obleke za ženske visoke kakovosti YJ307

Podobni izdelki: