Brezplačno po meri haljo marie colore Stojalo ovratnik srebrna poroka oblačenja beaded čipke+til rep obleko

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€172.08

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Brezplačno po meri haljo marie colore Stojalo ovratnik srebrna poroka oblačenja beaded čipke+til rep obleko Velikost Grafikona

Opomba:Večina deklet bo treba rahlo alternations.Lokalni meri, se lahko enostavno spremeni svoj obleko.Če ste bewteen velikosti,priporočamo, da greste z večjo velikost in obleko spremenili, da bi dosegli popolno prileganje.

"Votel" pomeni "luknjo" na spodnjem delu vratu.

Vse meritve pri čemer brez čevljev .

Obleko Merjenje Vodnik

Spodaj je samo vodilo.Priporočamo vam, da kadar je mogoče, boste dobili kvalificirano seamstress, da izmerite svojo obleko velikosti.Vedno dobili nekoga drugega, da bi meritve za vas: merjenje sami, vam bo dal netočne številk in lahko vodi v razočaranje.Ukrep z krtače, podobne tistim, ki jih nosijo s svojo obleko; ne merijo čez druga oblačila.Za Standardne Obleke Bankrot

Ne bra velikost!Vzemite trak okoli hrbta in bi ga po vsej možni del vaše prsi.Vaše orožje naj bo sproščeno, dol na vaših straneh.Morate nositi modrc pri sprejemanju te meritve.Pas

To je najmanjši del vašega pasu.Običajno gre za centimeter ali dva nad vaš trebuh gumb.Znan tudi kot naravni pasu.Boki

To je najširši del vašega boki, čez hipbone.Meritev se izvede približno 7 centimetrov pod naravnih pasu.Te meritve niso potrebne za polno oblek.Votlo Nadstropje

To je dolžina, iz vaše votle ( votli samo pod vratu ) za petami. (Odstranite lepilni trak s vaš spredaj, z golimi stopala ).Moral bi stati pokonci in noge morajo ohraniti skupaj.Višina

Naravnost stati z nogami skupaj

Ukrep v bosih nog

Začnite na vrhu glave in potegnite trak naravnost navzdol na tla

Dostava Informacije za Made-to-Order Predmeti

Ker so vse naše obleke so made-to-order, vsak dresss krojenje čas temelji na kompleksnosti svoje zasnove in sezonske spremembe v povpraševanju.Vsak dresss strani, ki bo prikazana, po ocenah krojenje čas izračuna na podlagi teh dejavnikov.Če želite zagotoviti, da boste prejeli vaš obleko v trenutku, prosim, da naročite čim prej, da bi se izognili dolgotrajnemu krojenje čas v času največje sezone.

Odpoved Rezervacije

Zavedamo se, da naročite obleko za posebne priložnosti, je pomembno podjetje, in naša politika glede odpovedi je bil ustvarjen s tem v mislih.Vendar pa je pomembno omeniti, da je naša oblačila in nekateri dodatki (vključno s čevlji, sashes, in obloge) so made-to-order, ali ste naročili standardnih velikosti ali po meri, meritev, in materialov, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti, ko je postopek ustvarjanja se je začelo.Dobra novica je, da po dajanju vaše naročilo, tam je še vedno čas, da spremenite svoj um.Prosimo, obrnite se na naš preklic in vrnitev politike spodaj za podrobnosti.

- Postavka preklicem zahtevkov, prejetih v 24 urah za potrditev plačila* upravičene bodo za polno nadomestilo.

- Postavka preklicem zahtevkov, prejetih v 24 do 72 urah po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov in 50% cene za nakup izdelka.

- Postavka preklic zahteve prejela več kot 72 ur po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

- Ko je vaše naročilo je bilo poslano, ga ni več mogoče preklicati.

Če bi želeli preklicati vaše naročilo, vas prosimo, Prijavite se, da Moja Naročila, da nadaljuje.

Politika Vračanja

Vaše zadovoljstvo je izjemnega pomena za nas.Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da obleko, je bila, da standardnih velikosti ali po meri, meritev, ki ste jo določili.Poskusite na vaš obleko v najkrajšem možnem času, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.

Če ste se vračajo ali izmenjavo obleke, ali pribor, prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno, nepoškodovani, čisti, brez vlaken in lase in z oznakami, nepoškodovani in pritrjena.

1,v Okvari, Poškodovane ali Misshipped Predmeti

V okvari, poškodovan ali napačno poslani predmeti so primerni za polno nadomestilo.Ko zahtevate vračilo, prosimo, bodite pripravljeni za zagotavljanje Storitev za Stranke s fotografijami, ki jasno nakazuje težave s predmeti.Če menite, da vaše predmete so bile poškodovane med prevozom, Servis bo treba fotografije, ki prikazujejo poškodovano embalažo kot "Dokaz Škode" dokumentacija iz vašem dostave prevoznika, da bi postopek vračila.

2,Velikosti ali Vgradnjo Vprašanja

Kot vse naše obleke je ročno zašiti in po meri izdelane, je končal obleke se lahko razlikujejo za približno eno (1) palca v obe smeri določene meritve.Da se zagotovi, da je vaš element, ki bo še vedno vam ustreza popolnoma, naše krojačev, ustvarili vse naše obleke z dodatnimi tkanine v šivi, ki omogočajo manjše velikosti sprememb biti enostavno.

3,Element, ki je niso velikosti, ki jo je odredil

Naj vaš element velikosti razlikujejo od specifikacije vaše naročilo, za več kot en centimeter, spodbujamo vas, da bi našli najti lokalne meri, da prilagodite nastavitev, in z veseljem bomo povrnili vam za do 100% cena izdelka v krojenje stroškov.Če izberete to možnost, prosimo, ne pozabite, da zahteva od prejema vaši meri kot kopija je treba zagotoviti, da, ko se zahteva vračilo.

4,Vaš element je velikost, ki ste jih naročili, vendar ne fit

Obleke, ki se ne prilegajo pravilno, vendar fit specifikacij, ki ste ga naročili trenutno ni mogoče vrniti ali zamenjati.Kot naše obleke je narejen z dodatnimi tkanine v šivov, lahko naredite manjše prilagoditve na lokalni meri, na svoje stroške.

Oznake: obleko luksuznih, Obleko Priložnost, obleko luksuzni ženske, obleko vezenje, dolgo črno obleko, lok poroko, obleko čipke kratek, dogodek, obleko dolge bele, obleko iz svile.

Podatki

Izrez visoko
Blagovna Znamka CloverBridal
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Pasu Naravni
Modni Element Luksuzni/ru
Nazaj Design Čipke
Številka Modela WW8453
Poročno Obleko Tkanine Čipke
Zgrajena v Modrc Da,
Slike Dejanske Da,
Rokav Slog Redni
Silhueta A-LINIJE
Vlak Sodišče Vlak
Poreklo CN(Izvora)
Za Nosečnice Da,
Dekoracijo Sequined
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Dolžina Obleke Tla-Dolžina

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Brezplačno po meri haljo marie colore Stojalo ovratnik srebrna poroka oblačenja beaded čipke+til rep obleko

Brezplačno po meri haljo marie colore Stojalo ovratnik srebrna poroka oblačenja beaded čipke+til rep obleko

Podobni izdelki: