4packs/veliko 42mm Rugby obliko Magnetnih Buzz Magneti Petje Magneti Rattle Snake Jajca Sprostitev Igrače

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.50

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

1. Opis:

42mm Rugby obliko Magnetnih Buzz Magneti Petje Magneti Rattle Snake Jajca Sprostitev Igrače

1. Velikost izdelka: Dolžina 42mm x Največji Premer 15 mm

2. Package Podrobnosti: 2 kos/Paket, Blister sim paket.

2. Prosimo, preverite slike izdelek, kot je opisano spodaj:

3. Opis Izdelka

Buzz magnet je zanimiva igrača, ko se loči, v ločeni deli bodo poskušali najti in trčijo drug z drugim; Ko jih vrgel v nebo, jih bo pritegnila vsak drugi in da svetlo "ZZZZ" zvok, kot so klepetanje kače priljubljena po vsem svetu.

Kretnjo magnetni buzz igrača v zrak.Dve hematit magneti letenje in zadenejo, rokoborba za ravnovesje v clattering, brenčanje, cicada opozarjati trčenja, dokler ne pristanejo na počitek, osredotočen in tiho v svojo koritasta roke.Par močnih ellipsoidal hematit magneti, s svojimi poljaki usklajena z njihovo ozko circumferences, vam omogoča, da dokaže, stalno prizadevanje magneti, da ostanejo v popolno ravnovesje med seboj.Ne samo, da so zabavno igrati, vendar so tudi super za roko oči usklajevanja.

Kako igrati magnetni buzz igrača?

1) Buzz kretnjo: Ostalo ena iskrica magnet med kazalcem in palcem in ostali drugi magnet med palcem in sredincem.Nežno kretnjo buzz magneti gor v zrak za ustvarjanje neredno brenčanje in žvrgolenju zvoki

2) Buzz popper: Začnete z clasping magneti med palcem in dva prsta.Stiskanje nežno bo spin magneti na kratko v zraku, ki proizvajajo skrivnostno buzz zvok.Poskusite predenje jih iz ene strani v drugo.Višje v zrak, ki ga spin jih je, več jih buzz in chirp

3) Ščepec: Postavite magneti na gladko površino.Ščepec koncih skupaj s palcem in kazalcem, nato spustite.Na magnete bo oddajajo prijetno plapola zvok, kot so spin okoli površino.Poskus z različnih površin, da proizvajajo različne zvoke

4) Buzz moč: Postavite enega magnet na zadnji prsti in drugimi znotraj vaše strani.Super moč magnetov bo vplivalo na medsebojno desno skozi vas, prsti so Ti zelo močnih magnetov.Hranite stran od magnetne občutljive predmete, kot so srčni spodbujevalniki, računalniških delov, kreditne kartice in TV sprejemnikov.Predvajaj nad mehko in trpežno površino.

Vljudno Opomnik:

Da bi vaše blago prispe betimes.

Prosimo, poskrbite, da vaše ime je popolna, naslov za dostavo, ki je podrobno, poštno številko in telefonsko številko, ki je pravilno.

Pozornost je za Rusijo Naročnik:

Po poštnih politike Rusije, morate nam ponujajo svoje popolne kontaktne informacije:

1. Vaše polno ime, vključujejo ime, srednje ime in priimek.

2. Pravilno poštno kodo.

3. Podrobnejši naslov, vključujejo Države, Regije, Mesta, Mesta in Vasi.

Ali Državo, Regijo, Mesto, Ulico, Prebivališče območje, Prostor, itd.

Plačilo:

Preden se odločite za plačilo, prosimo, potrdite vaše ime, naslov, poštno številko in telefonsko so popolne in pravilne.

Po tem, ko je svoje plačilo preko DEPOZITNI, bomo ladja vaše blago v 1-3 delovnih dni.

In, ko ste prejeli blago, prosimo, potrdite, in konča svoje plačilo.

Pošiljke:

Traja 3 do 6 dni, za delovno mesto zaposlenih za prenos številko za sledenje, tako da prosim ne skrbite, če boste našli številko ne obstaja na uradni Post spletni strani.

Čas dostave:

1. Prevoz razvitih državah je približno 7-45 dni

2. Oddaljenih državah je približno 2-8 tednov

3.Če kupec želi uporabiti hitreje dostava način, kot so EMS, DHL,UPS,TNT, itd, prosimo, obrnite na nas o povečanje dostava.

4. Navodila:čas dostave je odvisen od kupca carinjenje čas, Če kupec ne dobi blaga v dolgo časa, upamo, da kupec lahko obrnite na carinskih ali lokalni pošti, z namenom, da se blago takoj.

Davek:

Plačevanje davkov je dolžnost vsakega državljana, kupec morali odgovorni za vse davke.Zaradi davčne težav, kupec zavrne sprejem blaga, kupec je odgovoren za tovorni ven in domov.

Poprodajne storitve:

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če obstajajo nekatere nepričakovane težave zgodi, upamo, da za reševanje problemov s kupcem skozi prijazno na naslednje načine:

1.Če je kakovost težav, kupec lahko predloži trdijo v 15days po prejemu blaga, mora kupec zagotoviti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec, za identifikacijo.

2. Človek poškodovan, kupci prevzeti polno odgovornost.

3. Kakovost izdelka program za obdelavo:

1) kupec blago vrnili nam, in povrne stroške dostave, potem ko prejmemo blago ,vam bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati za ponovno pošlji ladijskega stroškov.

2) Če je bilo blago (skupne cene, vključno dostava je manj kot 10USD) imajo težave s kakovostjo, bomo ponovno poslati nov izdelek kupec v naslednjem naročilu, če kupec ne?t načrt za novo naročilo v bližnji prihodnosti, kupec lahko plača poslati prevozni stroški in zahteva, da ponovno poslati nov izdelek.

Povratne informacije:

1 zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2 Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje.

3 Obrnite na nas po e-pošti ali naše trgovine manager: dyzhongyu, pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.

Oznake: gan 11, fidget, krog magneti žogo, magnet iz neodima, blok magnet, rubik kača, igrača rugby, kroglice magneti 3 mm, baby dekle kozmetični, 5 mm neo magnetni žogo.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
kraj izvora zhejiang, kitajska
Material Feritnih Magnetov
Paket Blister kartico
Kompozitni 2pcs/paket
Zaporedno Številko 2x2x2
Vrsta Druge Izobraževalne Igrače
Description2 Magnetni Buzz magneti
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Opozorilo Izogibati Požiranju
Starostni Razpon > 8 let
Številka Modela GLQ42
Description1 Rattle Snake Jajca
Največji premer izdelka 15 mm
Dolžina izdelka 42mm

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

4packs/veliko 42mm Rugby obliko Magnetnih Buzz Magneti Petje Magneti Rattle Snake Jajca Sprostitev Igrače

4packs/veliko 42mm Rugby obliko Magnetnih Buzz Magneti Petje Magneti Rattle Snake Jajca Sprostitev Igrače

Podobni izdelki: