DIY Lutke Tri-dimenzionalni Skupščine Podstrešju Miniaturne Hiše Ročno Mini Doma Model Komplet za Otroke, Počitnice Darila za Rojstni dan

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€14.75

-24%

€19.66

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk:

1、Lutka Hiša: miniaturni lutka hiša mora biti sestavljeno samo po sebi.Smo morali poslati delov za sestavljanje z otroki, starimi od 6 let, ker je dodatki so zelo majhne, nekateri prijatelji, lahko ugotovite, da je težko zbrati, vendar nudimo barve navodila, samo sledite navodilom korak za korakom, in bo kmalu končana.Prosimo, ne mislim, to je težka izziv in boste veseli, ko ste končali.

2、Velikost Izdelka: DIY lutka hiša kit je 1:24 v in velikost končnega izdelka velikost 17.1*13.1*13.1 cm.Lutka hiša materiali so: lesena, tkanine, papirja.Vsi izdelki so visoke kakovosti in materialne varnosti.

3、Več Funkcij: V procesu montaža izdelka, je lahko izboljša otroke jezikovno izražanje sposobnosti, spodbujanje razvoja otrokovih organov, usklajevanje telesne funkcije in praksa družbene dejavnosti in vključevanje družinsko zabavo.

4、Odlično Darilo: miniaturni lutke je odlično in smiselne počitnice (Božič, Zahvalni dan in noč Čarovnic) in za rojstni dan, ki jih lahko določeno, da otroci, prijatelji, ljubimci, družino, če ga dal, da prijatelja ali ljubimca, ko ste končali darilo, je vseeno darilo videz bolj smiselno in zbirateljske.

5、Pomembna Opomba: Lepila in baterije, ki niso vključene v paket, kot so, ne smejo zraka.Boste morali pripraviti svoje silikonski tekoče lepilo in 2 x AAA baterije.

Opis :

Lutka hiša v angleščini retro slogu, ki sprejme uravnoteženo postavitev, in to je elegantna, preprosta in lepa, prihaja z bogato in zrele barve.Sodobni Kitajski slog je trdna snov, v splošni položaj, medtem ko podrobnosti dekoracijo so skrbno oblikovana.Ta izdelek je primeren za ljudi, več kot 6 let.

Specifikacija :

Ime: DIY Lutka Hiša Dreamcatcher Angel Ustvarjalne Ročno izdelan Model za Valentinovo Darilo

Material: leseno, krpe, papir, smole, plastika, itd.

Teža: približno 800 g

Končni izdelek velikost: o 17.1*13.1*13.1 cm/6.73*5.16*5.16

Zunanji paket velikost: približno 33*24*9 cm

Proizvodnja čas: od 6 do 12 ur

Svetloba: s toplo LED luči, z baterijo polje stikalo

Kabina tip: srednje hiša

Karton embalaža, odlično vzdušje, je najboljša izbira za darilo

Uporabite priložnost: dvorana spalnica študija, itd., z zbiranjem vrednost

Seznam Vsebine:

DIY Kabini Nastavi*1

Oznake: diy lutke, diy lutke kit, komplet mini, lutke, diy lutke kit miniaturni, lutke stranka, lutke čarovnic, lutke šola, Miniaturni, diy lutke miniaturni.

Podatki

Material Lesa;Leseni
Blagovna Znamka TOPATY
Priložnosti Poročni & Posla

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

DIY Lutke Tri-dimenzionalni Skupščine Podstrešju Miniaturne Hiše Ročno Mini Doma Model Komplet za Otroke, Počitnice Darila za Rojstni dan

DIY Lutke Tri-dimenzionalni Skupščine Podstrešju Miniaturne Hiše Ročno Mini Doma Model Komplet za Otroke, Počitnice Darila za Rojstni dan

Podobni izdelki: