6pcs/set 30 ml/kos Lase Bleščice Spray Cosplay Hitro Stranka Hair Spray Instant Barvo Las Styling Orodje, Vijolična,Rdeča,Bela,Modra,Siva

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.45

-30%

€15.13

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

1. Instant Las Barvanje: barve za lase sprej lahko zagotovi hitra barvo, ne glede na to, kako temno in sijoče lase, tako da boste lahko barvanje las bo. 5 barve so UV-odziven v črni luči, ki jim je zanimivo.

2.Stroj in Praktične: 1-dan barvni obseg direktna barvila v obliki super svetlobo v prahu, ki se lahko razpršite neposredno, če želite spremeniti barvo las, glede na razpoloženje.To lahko v celoti prikazati svojo lastno osebnost in obleko glede na razpoloženje.Ostane ves dan, dokler se ne spere.

3. Enostavno Čiščenje: Ob koncu dneva si temeljito umijte lase s šamponom, da poskrbite, da vaši lasje popolnoma izpere.

4. Več namenom: Lahko se uporablja kot več drugih dejavnosti, kot so barvanje telesa ali stensko slikarstvo.

5. Mala Nasvet: Prosimo, da se prepreči brizganje v druge kraje, pred uporabo (pred uporabo, Če ste po nesreči, spray izdelka na drugih področjih, lahko jo sperite z vodo in spray za oblačila, ki se lahko očistijo z malo detergenta).

Specifikacije:

Ime: Začasno Lase Bleščice Spray

Velikost: približno 12,5*3*3 cm/4.92*1.18*1.18 v

Teža: približno 260 g

Funkcija: začasno las barvanje ali drugi

Seznam Vsebine:

Bleščice V Prahu*1

Vijolična 30 ml*1

Rdeča 30 ml*1

Bela 30 ml*1

Modra 30 ml*1

Siva 30 ml*1

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: bleščice za lase, colorate hair spray, ljubezen spray, mixdair tekoči eyeliner, barva sprej za lase, blue shadow, barva las razpršila, bleščice v prahu spray, barvanje las spray, modra barva las.

Podatki

NETO WT 30 ML/kos
Številka Modela 6pcs Barve Tekočina Spray Začasno Barvanje Las
Količina 6pcs
Proizvodnja Licenco 20200923
Sestavine Začasno Lase Bleščice Spray
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

6pcs/set 30 ml/kos Lase Bleščice Spray Cosplay Hitro Stranka Hair Spray Instant Barvo Las Styling Orodje, Vijolična,Rdeča,Bela,Modra,Siva

6pcs/set 30 ml/kos Lase Bleščice Spray Cosplay Hitro Stranka Hair Spray Instant Barvo Las Styling Orodje, Vijolična,Rdeča,Bela,Modra,Siva

Podobni izdelki: