USB sprejemnik Brezžični Daljinski upravljalnik FM4 Čarobno 2.4 G RF univerzalno Pametni daljinski upravljalnik za Android TV Box TV-Ključ Mini PC #s

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.34

-19%

€5.42

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

USB sprejemnik Brezžični Daljinski upravljalnik FM4 Čarobno 2.4 G RF univerzalno Pametni daljinski upravljalnik za Android TV Box TV-Ključ Mini PC

USB 2,4 GHz Brezžični Daljinski Krmilnik je sestavljen iz 12 tipke, ki je posebej zasnovan za Smart TV, Android TV Box, Mini RAČUNALNIKOM HTPC, PCTV, itd.S tem izdelkom, lahko preprosto nadzor smart TV Android TV Box, mini PC, itd.Kompaktna prenosna oblika za enostavno prenašanje in se široko uporablja za dom, šolo, Potovanje ali katero koli drugo delovno okolje.To vam bo prinesla veliko udobja in zabave.

Značilnosti:

2.4 G Brezžični Daljinski Upravljalnik.

2.4 G RF brezžična tehnologija, visoko pasovno širino, visoko stabilnost.

Daljinski upravljalnik Razdalja do 10m.

Kazalec se spremeni za vklop ali izklop

Prihaja z USB Sprejemnik Adapter, podpira Plug and play, in CD-ROM za namestitev je prosta, to je posebej za Android sistem za uresničitev človek-računalnik interakcija, in okrepiti občutek izkušnje.

Podpira Sistem: Linux, Android, Windows, MAC OS, itd.

Nizka poraba energije v pripravljenosti

Enostaven za uporabo, tudi stari in otroci se bodo naučili, da uporabite krmilnik hitro.

Ki se uporabljajo za Smart TV, IPTV, Omrežne Set-top Box, Android TV Box, Mini RAČUNALNIKOM HTPC.PCTV, itd.

Specifikacije:

tipke znesek: 12 Tipke

Nadzor razdalje: ≧10M

Vrsta baterije: 2 x AAA (Niso Vključene)

Stanja pripravljenosti: Microampere, skoraj ni porabe energije, v skladu z Evropskim "Energy Star" okoljski standard.

Barva: Črna

Velikost izdelka: 15.0 * 3.5 * 1.5 cm / 5.91 * 1.38 * 0.59 v

Teža izdelka: 38 g / 1.35 oz

Paket Velikost: 17.5 * 5.5 * 2.5 cm / 6.89 * 2.17 * 0.98 v

Package Teža: 59 g / 2.0 oz

Package seznam:

1 * 2.4 G Brezžični Daljinski Upravljalnik

1 * USB Sprejemnik Adapter

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.mm-hise.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.mm-hise.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: igra mini pc, daljinsko upravljanje univerzalni tv, mini pc okno 10, daljinski univerzalni usb, hao hd, smart tv box daljinski upravljalnik mxq, bmw rf sprejemnik, b tv 10, modul rx tx, magnet iskanje.

Podatki

Paket Da,
Postavka Univerzalni daljinski upravljalnik z USB sprejemnik za android tv box
Številka Modela FM4 Brezžični Daljinski upravljalnik
Uporaba TV
Brezžična Komunikacija RF
Blagovna Znamka docooler

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

USB sprejemnik Brezžični Daljinski upravljalnik FM4 Čarobno 2.4 G RF univerzalno Pametni daljinski upravljalnik za Android TV Box TV-Ključ Mini PC #s

USB sprejemnik Brezžični Daljinski upravljalnik FM4 Čarobno 2.4 G RF univerzalno Pametni daljinski upravljalnik za Android TV Box TV-Ključ Mini PC #s

Podobni izdelki: