10 KOS Zavihek Disk 4.5" x 7/8-Palčni snovi za brušenje Brušenje Brušenje Kolesa za Kotni Brusilnik 40/60/80/120 Pesek

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€16.52

-8%

€18.15

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

10 kos brušenje diskov, 4.5" x 7/8" brusi se uporabljajo v umre kota brušenje, brušenje kolo brušenje diskov in aluminijevega oksida brusila

Značilnosti:

1. Izpolnjujejo Vse, kar Potrebujete: Ta premija zavihek disk set vključuje se lahko uporablja za kovino ali les, beton brušenjem ali dodelavo, kamen za glajenje in dodelavo, odstranjevanje rje in več.Popolnoma ponuja vse, kar potrebujete za vaše projekte.

2. Izjemno Vzdržljivost in Vrednost: Izdelana iz trdega cirkonij aluminijevega oksida material, ki traja dlje kot standard aluminijevega oksida brusni material, zgrajen za bolj zanesljive in ekonomične brušenje kolo.

3. T29 Lamelni Diski s Kameno Varnostno Ploščo: T29 zavihek disk funkcije kotne zavihki, ki se lahko uporablja za rob-delo ali vodilnih vlog.Ti diski so namenjeni tudi z večjo površino kot ravno tip za parka odstranitev na horizontalnih površinah.Iz steklenih vlaken, ustvarja močno vez z lepil in ne onesnažijo delovni površini.Iz steklenih vlaken, varnostno ploščo lahko učinkovito absorbira vibracije in bi bolj stabilno & učinkovito brušenje

4. Velika Zmogljivost: Vsak 4.5" x 7/8-Palčni vreteno velikost zavihek disk združljiv z kotni brusilniki operatable do dobrih 13.000 vrt. / MIN.Naš zavihek disk nastavljeno, da je idealen za visoko učinkovitost mešanja in parka odstranitev kovin neželeznih materialov, iz steklenih vlaken, plastike, lesa in drugih neravne površine.

5. Varno in učinkovito: zavihek disk priti s a trpežne iz steklenih vlaken, varnostno, zahteva manj pritiska za odstranjevanje težkih predmetov, in zagotavlja dodatno zagotavljanje varnosti.Absorbirajo vibracije med uporabo ne pušča madežev.

6. Vzdržljiv material: Cirkonij aluminijevega oksida material ima visoko žilavost vrednost, majhnih kristalov velikosti in dobro odpornost proti obrabi, in je namenjen za svetlobo, rezanje, mešanje in dodelavo lesa in mehke kovine (npr. aluminij, medenina in bron ).

Specifikacija:

Material: Cirkonij

Premer: o 115mm/4.5 cm

Sredini luknjo velikost: približno 22 mm/0.87 palčni

Tip: 40/60/80/120

Količina: 10

Razvrstitev različnih grobi pesek zavihki:

40 /60 zrn: Idealen za težka rezanje in mešanje, in je idealna za čiščenje, chamfering in varjenje na neurejeno in ravne površine.

80 peščenjaki: Idealen za lahka mešanje in zaključna dela, kot tudi druge abrazivne postopka (kot so odstranjevanje rje).

120 peščenjaki: Idealen za mešanje, chamfering, čiščenje in odstranjevanje rje, še posebej primerna za čiščenje in končno obdelavo.

Veljavni modeli:

4-1/2 x 7/8 palca univerzalne velikosti; primeren za večino kotni brusilniki, na primer: DEWALT DCG414B,DWE402 Makita 9557PBX1 Bosch 1375A, GWS8-45 PORTER-KABEL PC60TAG, PCE810 black&decker

Uporaba predloge:

Brušenje kolo flip diski, ki se lahko uporablja za kovino ali tesarstvo, betona brušenje ali površinsko obdelavo, kamen ravno ali površinsko obdelavo, odstranjevanje rje, itd.Čisto varjenih spojev, deburr, chamfer, rje, delo, itd.To je trajen iz steklenih vlaken, podloga za zmanjšanje pritiska, odstrani težke inventure in dodatne zagotavljanje varnosti.

Seznam Vsebine:

10*Lamelni Diski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: plesni pecivo, torto kovinski kalup, disco loputo, zavihek kolesce, disk loputo, ponaredek poljub, 40 pesek, kovinski kalup, aluminij plesni, pečemo plesni.

Podatki

Številka Modela c 4.5" 115MM Kovin, Brušenje Lamelni Diski
primerni za 2 9557PBX1 Bosch 1375A
primerni za 3 GWS8-45 PORTER-KABEL PC60TAG
Blagovna Znamka PW ORODJA
DIY Dobave Kovinarstvo
Velikost 4-1/2 x 7/8 inch
Uporaba Plesni kotni brusilnik
primerni za 1 DEWALT DCG414B,DWE402 Makita
Material cirkonij
Abrazivna Zrna Velikosti Drugo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

10 KOS Zavihek Disk 4.5

10 KOS Zavihek Disk 4.5" x 7/8-Palčni snovi za brušenje Brušenje Brušenje Kolesa za Kotni Brusilnik 40/60/80/120 Pesek

Podobni izdelki: