Pes Posteljo Okrogle Mehke Bombaž, Pliš Žival Mačka Pes Psarna Hiša Pozimi Topla Spalna Vreča Za Srednje Velike Pse cama perro mascotas

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.59

-45%

€17.44

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk: 1、Podpira boljši spanec: Naše jjeza postelja je mehka in udobna, zelo primerna za hišne ljubljenčke, ki imajo radi, da curl pad, ki zagotavlja globok spanec.

2、Visoko kakovostnega materiala: krog pes posteljo je izdelana iz visoko kakovostne kratke plišastih in pp bombaž.Naše self-ogrevanje luksuzni dog bed daje mačke in psi udobno, vlago,-dokazilo in toplo počivališče.

3、Varno in udobno: krog krof mačka legla z dvignjenimi robovi, ki ustvarja občutek varnosti, zagotavlja glave in vratu podporo, in zagotavlja super mehka skupnega in mišičnih bolečin.

4、Anti-slip dnu načrtovanje: Anti-slip Oxford krpo nastavljena na dnu, in je nepremočljiva in dustproof, da se prepreči vaš površina iz povzroča zmedo.

5、Pralni stroj in enostaven za čiščenje.

Značilnosti:

1. Podpira boljši spanec: Naše jjeza postelja je mehka in udobna, zelo primerna za hišne ljubljenčke, ki imajo radi, da curl pad, ki zagotavlja globok spanec.

2. Visoko kakovostnega materiala: krog pes posteljo je izdelana iz visoko kakovostne kratke plišastih in pp bombaž.Naše self-ogrevanje luksuzni dog bed daje mačke in psi udobno, vlago,-dokazilo in toplo počivališče.

3. Varno in udobno: krog krof mačka legla z dvignjenimi robovi, ki ustvarja občutek varnosti, zagotavlja glave in vratu podporo, in zagotavlja super mehka skupnega in mišičnih bolečin.

4. Anti-slip dnu načrtovanje: Anti-slip Oxford krpo nastavljena na dnu, in je nepremočljiva in dustproof, da se prepreči vaš površina iz povzroča zmedo.

5. Pralni stroj in enostaven za čiščenje.

Specifikacija: Barva: bela, rjava, roza, temno siva

Material: kratek plišastih + PP bombaž + Oxford krpo

Velikost: približno 50*35*14 cm/19.69*13.78*5.51 palčni

Primeren za: mačke, psi, zajci in druge domače živali

Opomba: izdelek stiskanje embalaže!

Seznam Vsebine:

1*Jjeza Postelja

Oznake: postelja za psa, pes hiši zaprtih prostorih, psarna kuža, psa domov, kletka pokopov, postelja za psa kavč, postelja za psa hiša, postelja za psa za hišne živali, postelja za psa za hišne živali, kletka za psa.

Podatki

Opomba izdelek stiskanje embalaže!
Postavka Vrsta Postelja Preproge
Pranje Slog Ročno Pranje
Teža 780
Material kratek plišastih + PP bombaž + Oxford krpo
barve bela, rjava, roza, temno siva
Številka Modela Dog Bed
vzorec Trdna
Blagovna Znamka AIHOME
Velikost about 50*35*14cm
Je Pametno Napravo No
Funkcija Okolju Prijazno

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Pes Posteljo Okrogle Mehke Bombaž, Pliš Žival Mačka Pes Psarna Hiša Pozimi Topla Spalna Vreča Za Srednje Velike Pse cama perro mascotas

Pes Posteljo Okrogle Mehke Bombaž, Pliš Žival Mačka Pes Psarna Hiša Pozimi Topla Spalna Vreča Za Srednje Velike Pse cama perro mascotas

Podobni izdelki: