Ročni visoko precizne GPS zemljišč meter, 2S Mu meter, sledi merjenje, žanjica namenske

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€108.09

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Navodila za uporabo:

Vklop: Pritisnite gumb za vklop / izklop in vklop v eni sekundi.

[Opomba]: GPS jutro merilni instrument, je treba ven, kjer je sprejem signalov satelitov.Po jeder, vnesite odpiranje zaslona in prejeli stabilen signal, kot je prikazano spodaj:

Opomba: Po prvem vklopu, po signal je polno, imajo to napravo tako, da se začne merjenje in sprehod okoli za 1 minuto na bo, in potem začeti znova izberite meritev, ko je meritev končana.

Nastavitev: mu nastavitev vrednosti

Pritisnite (velike ali male mu) ključ za vstop v [mu nastavitev vrednosti] vmesnika, uporabite tipko ▲▼ tipke za prilagodite velikost in pritisnite tipko, da shranite, kot je prikazano na sliki.

Opomba: Nastavitev obseg mu vrednost: 0~1500M, dolgo pritisnite ▲▼ gumb za uresničitev hitro prilagoditev vrednosti.

Cena na enoto nastavitev: pritisnite na (cena na enoto) vstop: [cena na enoto nastavitev] vmesnik, pritisnite ▲▼ prilagoditi, cena na enoto, in (v REDU), da shranite.Uporabite gor in dol tipke za prilagodite cena na enoto, kot je prikazano na sliki:

Opomba: cena Na enoto nastavitev razpon: 0~999, dolgo pritisnite ▲▼ gumb za uresničitev hitro prilagoditev vrednosti.

Nastavitev nagiba: pritisnite tipko enter: [nastavitev nagiba] vmesnika, uporabite ▲▼ tipke, da preklopite med ravnino in ročno pobočju, pritisnite na (OK), da izberete, kot je prikazano na sliki.

Opomba: nastavitev nagiba razpon: 0~60 stopinj.

Merjenje snemanje

Območje merjenja: pritisnite tipko, če želite vnesti [področju merjenja] vmesnik, (ukrep ko pozicioniranje znamke je stabilen in ni več boj), in nato pritisnite tipko, da prikažete v realnem času risanje vmesnika po prihodu na izhodišče parcele , ki se meri, Hodi po robu parcele in se vrniti na izhodišče in pritisnite na gumb, samodejno območje merjenja je več, LCD zaslon bo prikazal rezultat te meritve (vključno z naklonom, cena na enoto, kap, območje in skupno ceno) , sistem samodejno shrani meritev evidence, in znova pritisnete tipko za prikaz grafov izmerjenih parcel, kot je prikazano na sliki.

Tla dolžina meritve: pritisnite tipko, če želite vnesti [tal merjenje dolžine] vmesnik, (ko pozicioniranje znamke je stabilen in se več ne bije, lahko ukrepa) ko je nastavljena začetna točka, kjer so tla dolžina je treba izmeriti, pritisnite Gumb za prikaz v realnem času risanje vmesnika.Ko doseže konec točko, pritisnite gumb, samodejno merjenje konča, in na LCD zaslonu se prikaže rezultate meritev te meritve (vključno z naklonom, kap in Dolžina), sistem samodejno shrani rezultate meritev, kot je prikazano na sliki:

Merjenje zapis:

Pritisnite (Zapis), da vstopite v [Meritev Snemanje] vmesnik in uporaba A▼▲ tipko izberi, da si ogledate meri rezultat.Ko si ogledujete rezultat, pritisnite (OK) tipka za prvi čas, da si ogledate meritev, grafov, in drugi pritisnite, da si ogledate podrobne rezultate, kot so Na sliki:

Pritisnite tipko (OK) za prvi čas za ogled podrobnih meritev graf;

Pritisnite tipko (OK) za drugi čas, da si ogledate podrobne rezultate:

Opomba: 100 zapisov je mogoče shraniti.Ko je 100 zapisov presežene, sistem samodejno izbriše najbolj izvirni zapis, ali ga lahko zbriše ročno, in nov rekord se prikaže, ko je začel.

Brisanje snemanje: Pritisnite 6-krat, da se vrnete tipko + 1 ura navzdol tipko izbriši vso zgodovino zapisi.

O način plačila:

1) sprejemamo TT (Alipay od Western Union).Vse glavne kreditne kartice, se lahko vključijo prek varnih plačilnih procesor escow.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po oddaji naročila.

3) Če ne morete preveriti takoj po dražbi, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačilo mora biti opravljeno v roku 3 dni.

Glede prevoza vprašanja:

1. Svetovni promet. (Razen za določene države in APO/FPO)

2. Obdelavo, da v času, ko je plačilo potrjeno.

3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

4. Slike prikazane ni dejanski element in je samo za referenco.

5. Storitev prevoza času, je, ki jih upravljavec, razen ob vikendih in praznikih.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

6. Če niste prejeto blago v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Mi bo sledil do blaga in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljiti stranke!

7. Zaradi popis stanja in časovna razlika, se bomo odločili za ladjo iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

O tarifi za plačilo različnih držav:

Lokalnih dajatev in davkov, če uvoznih dajatev in davkov, ki veljajo v vaši državi/regiji, ste odgovorni za plačilo za njih, kot državljan.Če je vaše domače carinsko službo detains paket, bomo ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Povratne informacije o strankah:

Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, ocenite podrobnosti transakcij (podrobne ocene prodajalcev) z "odlično 5 zvezd" na eBay in pustite nam pozitivne povratne informacije.Po plačilu, bo naš sistem samodejno post povratne informacije.

Prosimo, počakajte 12 do 24 ur, da prejmete e-sporočilo odgovor.Če niste prejeli naš odgovor, se znova pošljite vaš email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Razlaga o vrnitvi:

1. Od dneva prejema, imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnejo.Če imate to postavko za več kot 7 dni, se šteje, da se uporabljajo, in ne bomo se vrniti ali zamenjati, ga.brez izjem!Kupci in prodajalci morajo imeti polovico prevozne stroške.

Oznake: zemljišče meter, mini gp, avto zemljišč meter, gps zemljišč, železnica je toyota, mate10, ročni gps, gps zemljišč meter, telefon t1, zemljišče ukrep.

Podatki

Serija Mu meter
barva razvrstitev 2S
Številka Modela 2S
Model 2S
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Ročni visoko precizne GPS zemljišč meter, 2S Mu meter, sledi merjenje, žanjica namenske

Ročni visoko precizne GPS zemljišč meter, 2S Mu meter, sledi merjenje, žanjica namenske

Podobni izdelki: